חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היי אני חדשה בתוכנית, יש לי כמה שאלות:
    1.בתחליפי פחמימה רשום שמותר 6 יח' אבל מאיזה סוג? של הקופסת שימורים נכלל?
    2. אם אני בחוץ ותריכה לאכול בצהריים סנדוויצ'ים זה אומר שאני צריכה לעשות את כל תפריט הסנדוויצ'ים מהבוקר עד הערב? כי הבעיה שלי היא רק בצהריים שאני לא ביית.
    אשמח לתשובות :אוהב: :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

לגבי עלי הגפן-אני לא יודעת כ”כ לענות לך..תצטרכי לחכות ליומראשון כדי שאורנה תענה (כי בסופ”ש היא לא עונה על שאלות) או למקרה שאחד המשתתפים יודע..
    לגבי השאלה השניה – אני חושבת שהפתרון הכי טוב בעבורך הוא להחליף את הארוחות. אם את מחוץ לבית בשעות הצהריים אז תחליפי בין ארוחת הצהריים לבין ארוחת הערב..בצהריים תאכלי כריך טוב ומשביע ואח”כ כשתחזרי לבית תאכלי את ארוחת הצהריים, אין קשר בכלל לתפריט הסנדוויצ'ים, רק להחליף ארוחות..

וד”א – ברוכה הבאה אלינו, בהחלט הגעת למקום הנכון- ב ה צ ל ח ה :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

לגבי השאלה השנייה – ממש אין צורך לעשות את כל התפריט סנדביצ'ים רק בשביל ארוחה אחת שנאכלת מחוץ לבית. וגם ארוחת צהריים את יכולה לאכול סנדביץ'. את יכולה להכין לך פיתה או לחמניה קלה עם מנת שומן שאת אוהבת (חומוס/מיונז מה שבא לך) וחזה עוף שהכנת לפני. אולי זה רק אני אבל לי אין בעיה לאכול את זה גם קר.

בכל מקרה, כמו ששירלי כתבה אפשר גם להחליף את הערב עם הצהריים ולשמור את הצהריים כארוחה חמה לשעות הערב.
    שחקי עם התחליפים שיתאימו לך לסדר יום ולפי מה שאת אוהבת.

גם לגבי הסושי צדקה שירלי. בערב – רול 1. בצהריים – 2. שלא יהיו בהם משהו מטוגן והם מחליפים את הארוחה במלואה. זה אומר שבנוסף לזה את יכולה לאכול רק סלט או מרק או כל דבר אחר חינמי.

בתאבון ובהצלחה

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות