חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

מצדיעה לך באמת כל הכבוד
    בקשה קטנה תני דוגמא של יום אחד בדיוק
    אני פשוט מהזה בדיכאון שלא מצליח לי בבקשה!!!!!!!!!!!!!

אלמוני
    לא פעיל

היי מרים..
    “נדחפתי” להודעה כי קראתי על “הדכאון” ועל זה “שלא מצליח לך”..אז בבקשה בואי נעשה עסק..אני אכתוב יום לדוגמא בתוכנית שלי ואת לא תכניסי יותר לחייך רגשות שליליים כאלו..:)

יום שלישי של איה(מתוכנן מראש כבר כי סדר וארגון עוזרים לי):
    בוקר – 2 פרוסות חלה קלה+ 2 כפות קוטג 5%+סלט ירקות(עגבניה, מלפפון, גמבה, בצל רגיל, בצל ירוק, גזר, פטרוזיליה, לימון, זעתר, מלח, פלפל).

ביניים – תפוח בינוני.

ערב – סלט ירקות(אותו אחד מהבוקר) + חצי ק.טונה במים+כף קוטג'+כף גרעיני חמניה+ 2 פרוסות חלה קלה+גיבץ ירקות שהכנתי.

ביניים – 2 פרוסות חלה קלה+כף גבינה גד שמנת 5%+תפוח.

צהרים – 2 פלפלים ממולאים עם בשר הודו+פתיתים + סלט ירקות.

לילה – מעדן 1.5% ביו טבעי + תפוח.

יום קסום, בהצלחה

אלמוני
    לא פעיל

בוקר טוב לך יקירה, קיבלת אחלה דוגמאות אתן לך מיד גם דוגמא משלי אבל תצמדי לתפריט יש שם המון דוגמאות ואפשרויות אני היום, אחרי חצי שנה בתוכנית עדיין מסתובבת עם התפריט למרות שאני מכירה אותו בעלפ'ה אני נצמדת אליו ואוכלת אותו.
    וקחי לך דוגמה שלי:
    בוקר: חטיף אנרגיה 77 קלוריות + חטיף אנרגיה 55 קל' +נס קפה עם מעט חלב 1% מועשר בסידן ו 1 סוכרזית + 2 כוסות מים.
    ביניים: פיתה קלה 78 קלו'+ גבינה מלוחה 5%+ ירקות (מלפפון,עגבניה, חסה,)+ פרי (3 משמשים קטנים/תפוח/אפרסק/12 ענבים)+ 2 כוסות מים
    צהריים: 150 גר' חזה עוף על האש+ירקות מוקפצים (כרוב,גזר,כרובית,פטריות)+ מנת פחמימה (3 כפות אורז,פתיתים,תפו”א אפוי וכו')+2 כוסות מים
    ביניים: 2 פרוסות לחם קל (אנג'ל)+ 2 כפיות ריבה+ פרי (כמו בביניים הקודם+2 כוסות מים.
    לפני ארוחת ערב: לפחות 45 דקות הליכה מהירה כיפית ומהנה.
    ארוחת ערב: טוסט מפיתה קלה/2 פרוסות לחם קל+ פרוסת גבינה צהובה 5%+ביצה קשה(בתוך הטוסט)+סלט ירקות צבעוני גדול וטעים עם קצת זעתר+2 כוסות מים
    לילה: שלגון דיאט 34 קלו' קפה+2 כוסות מים.
    בין הארוחות מים עם ממתיק פטל/תפוח/אננס/ענבים (יש איתי תמיד בקבוק מים.
    אני באופן אישי אוכלת לפי השעון באופן קבוע 8,11,14,17,20,23 והגדש על השעות מבחינתי הם “יהרג ובל יעבור”,
    ו ב ה צ ל ח ה לך.

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות