חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

לפני 5 חודשים נכנסתי לשמירה אחרי שהורדתי 17 ק”ג. בהתחלה הקפדתי להגיע לקבוצה אך עם החופש הגדול והחגים הפסקתי להגיע ושילמתי על זה ביציאה משמירה. אין לי אומץ להגיע לקבוצה עם 5 ק”ג שהצטברו במשך 4 חודשים שנעדרתי. לא האמנתי שאפשר לעלות כל כך הרבה בתקופה כל כך קצרה מה גם שלא השתללתי בטירוף אבל גם לא עשיתי תוכנית בכלל…מנסה לתקן לבד אבל זה מסתבך יותר… אוף!!!!!!!! :כועס:

אלמוני
    לא פעיל

הייתי שם, חזרתי, חזרתי לשמירה!!! גם ה”טובים ביותר” נופלים / שוגים לפעמים. אני כבר לא מחשיבה את הפרק הזה בתהליך, יודעת שהוא היה אבל אני קוראת לו נפילה. לא רק לך ולי זה קרה, חזרי לקבוצה ולמשקל השמירה בעזרת התמיכה של המנחה והמשתתפים – אל תשברי, זה מסוכן. החזרה לקבוצה וכמובן השמירה על הבריאות, שווה את העלות הכספית של ההשתתפות 🙂

אלמוני
    לא פעיל

חמודה מכאן האפשרות שתרדי במישקל מאוד קצרה חזרי לקבוצה במהרה ואל תחשבי על כלום לו קרה כלום את תותחית וכמובן תעמדי ביעד הירידה חזרה שיהיה לך המון בהצלחה ומחזיקה לך אצבעות:-) 🙂 : :צוחק:

אלמוני
    לא פעיל

מקוה שקראת את הפוסטים של חדוה ומירב…
    תזכרי רק שההרים גבוהים יותר בדרך חזרה.. וככל שתקדימי כן ייטב!
    ברגע שבו את חושב על לוותר, נסי לחשוב על הסיבה שגרמה לך להחזיק מעמד עד עכשיו. :שמח1:

אלמוני
    לא פעיל

יקירתי, הגעת לשמירה, קיבלת מתנה ואיבדת אותה , לא נורא….אף פעם לא מאוחר, אבל תעשי זאת ומהר, תחזרי אלינו לקבוצה, את לא רחוקה מהשמירה, עצם זה שהגעת לשמירה מראה כמה את אלופה ויודעת לעשות זאת, אז היו כמה קשיים בדרך, אבל לא להרים ידיים, וככל שתדחי את המועד , תתרחקי מהיעד והחזרה תהיה קשה. קומי, תתעלי על עצמך ואין זו בושה, את חוזרת למענך ולא למען אף אחד… במקרה הזה לא אומר לך שעדיף מאוחר מאשר אף פעם לא….. אלא עדיף עכשיו מאשר מאוחר יותר. קדימה מחכים לעדכונים ממך שחזרת לדרך המלך ובחרת באושר שלך.

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות