חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אז ביום השלישי האחרון ..לאחר שהורדתי מעצמי עוד 800 גרם…
    800 גרם משמעותיים שהם אלו שהכניסו אותי ל…
    שמירהההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :מאושר: :מאושר: :מאושר: :מאושר:
    כן ! כן ! אנ בשמירה!!!!!!!!!! כולי מאושרת אך מצד שני גם מפוחדת…
    עכשיו מתחיל המבחן האמיתי של החיים…לשמור הכי קשה..הרבה פעמים ירדתי במשקל אבל הכי קשה היה לי לשמור על זה. אבל אני בטוחה מיליון אחוז שעם חלי ממן ועם ליאתוש שלי אני יצליח ובגדול!
    אוהבת אתכם מאוד בנות ותודה על כל התמיכה!!! אני ימשיך להיות פה ולהשתמש בכן! מרשות לי כן?
    כי אין על התמיכה שלכן ועל העצות שלכן!
    מיליון נשיקות !!! ובהצלחה! :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

אני לא רוצה לבאס…. אבל….. זה אכן מאוד מאוד מאוד קשה לשמור!!!! מי שלא נשאר בקבוצה וממשיך להגיע כל שבוע הסכוי שישמור על המשקל שמירה שלו הוא מזערי…. :-).
    הקבוצה היא כוח, היא מה שדוחף, מעודד, מרתיע ונותן כוח לשמור. מ
    מבחינתי אם לא הייתי בקבוצה אין מצב שהייתי יכולה להשאר בטווח של המשקל שמירה!!!
    אני כרגע 2 ק”ג מעל המשקל שמירה ומנסה לעשות את כל המאמצים לרדת אותם. לא פשוט.. ולא קל… אבל כמו בכל תהליך מקווה ומאמינה שאפשרי…. רק צריך להיות כל הזמן במודעות גבוהה עם יד על הדופק ז”א לשמור, לשמור , לשמור ולהשקל כל שבוע!!!
    בה-צל-חה!
    נ.ב. מצטערת אם נשמעתי לא שמחה ואופטימית… אני כן :מאושר: :מאושר:

אלמוני
    לא פעיל

ברכות על ההגעה לשמירה! אני בטוחה שעם הזמן את תסתגלי גם לשמירה ותצליחי בה :שמח1:
    מודה, לא מאוד אוהבת את הגישה הזאת שמלכתחילה מביאה קשיים. אם תשדרי לעצמך קושי, באמת יהיה לך קשה. תאמיני בעצמך, הגעת עד לפה, עשית כברת דרך וירדת במשקל- סימן שאת די חזקה :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

ראיתי המון בנות שהגיעו לשמירה והן שומרות ונהנות…תענוג :שמח1:

אלמוני
    לא פעיל

תאמיני לי, הכל בראש. אם תחליטי שאת עושה את זה ובגדול אז את תצליחי. אין דבר חזק יותר מכוח רצון. שיהיה לך בהצלחה

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות