חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

עכשיו קיבלתי החלטה לשנות את חיי לתמיד. מרגע זה אין דרך חזרה.
    כל מה שמוכר לי וידוע לי, כל מה שאני רגילה אליו – אני מוכנה מרגע זה להשאיר מאחורי כזכרון שילך ויתרחק.
    אני רוצה לזכות בחיים שלי בחזרה. הנה אני, בחורה צעירה באמצע שנות ה-20, שויתרה על החיים שלה למען אוכל.
    מה יותר חשוב לי? אני או אוכל? יתכן שאני אוהבת לאכול יותר משאני אוהבת את עצמי?
    אני רוצה להביא לתוך חיי את האושר והשלמות הפנימית, אני רוצה להנות מהחיים בגוף בריא, חטוב וקליל.
    68 ק”ג של יאוש ותסכול, של בריחה מהמציאות. כבר אין לאן לברוח ואין איפה להתחבא…. עכשיו אני יוצאת
    לזכות במה שאני כלכך רוצה. אוכל הוא רק טעים, הוא לא פותר בעיות, הוא לא מקל על מצבים. הוא רק דרך לברוח מהמצב לכמה שניות. אני מוותרת על האוכל השומני והעתיר, על מי שחשבתי שהוא החבר הכי טוב אבל הסתבר כאויב מספר אחת של הגוף שלי.
    אני לא חוזרת חזרה, מעתה והלאה יש רק קדימה, יש עתיד ורוד ומבטיח וחיים בריאים ורזים. אני הולכת לשנות את החיים שלי מקצה לקצה ולחיות בתוך הגוף שתמיד חלמתי… הגוף שלי ללא התחפושת – ללא שכבות השומן. אני אקלף אותן אחת אחת, שכבה אחר שכבה, עד שתתגלה אני האמיתית, אני שבפנים.

lee maman
    מנהל בפורום

“אני מוותרת על מי שחשבתי שהוא החבר הכי טוב שלי, אבל מסתבר שהוא האוייב מספר 1”.
    אני מזדהה עם כל מילה שרשמת בהודעה, ויותר מזה, יש לך את כל הבסיס, הגישה והרצון כדי להצליח!
    ומכאן…השמיים הם הגבול!!
    אל תשכחי אף פעם את המשפט שרשמת שהשתמשתי בו מקודם.
    מעכשיו את קובעת מה האוכל יהיה בשבילך ולא הוא לך!!
    בהצלחה!!! 🙂

אלמוני
    לא פעיל

שיהיה לך המון בהצלחה את נשמעת טוב ואי מאמינה שתשתמשי בכוחות האלו ותעשי זאת גם כשיהיה קשה… בהצלחהה!! יש לי שאלה אישית ברשותך סתם לדעת את לא חייבת לענות בכלל 🙂 כשכתבת 68 קילו.. התכוונת ל68 עודפים או 68 כמשקל כולל?

אלמוני
    לא פעיל

כמה נחישות, כמה כוח יש בך!!
    זו הדרך להצלחה.. כל הכבוד…
    שיהיה מלא בהצלחה! (:

אלמוני
    לא פעיל

ואני רואה שענית כבר לעצמך בעוצמה שאף אחד לא היה עונה לך.
    כמו שאיה כתבה לך, התשובות אצלך .. ברוכה הבאה.
    אל תוותרי על החלום! לכי עד הסוף. ב-ה-צ-לח-ה!!

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות