- This topic has תגובה 1, 5 משתתפים, and was last updated לפני 6 שנים, 8 חודשים by
אלמוני.
-
מאתתגובות
-
05/02/2017 בשעה 10:59 #106558
אלמוני
לא פעילכל השבוע היית סופר סופר מדוגמת וצמודה לתפרט בלי חריגות אף לא אחת קטנה.. אממה יום חמישי בלילה קיבלתי מחזורייי והיום בבוקר היה לי דחף בלתי נשלט להישקל. המספר לא זז משבוע שעבר אני בטוחה שזה בגלל המחזור אחרת אין סיבה.. התאכזבתי קצת כי ממש הייתי מדוגמת פלוס גם באוכל וגם במיים.. קיצור שמחה שלא עליתי אבל מבואסת כי ציפיתי לירידה ואפילו ירידה יפה… אגב הייתי אמורה להישקל מחר (לא שזה היה משנה משמעותי אבל ניחא)
עוד דבר.. כשאני במחזור החשק שלי למתוק הוא לא הגיוני… אני אנמית מאד וכשאני במחזור אני פשוט מרגישה צניחה חופשית של המערכות בגוף שלי והדבר היחיד שבא לי זה שוקולד.. מקודם כבר אכלתי את הפחמימה המתוקה שלי מה עושים?? הצילווו :לאבטוח: :לאבטוח: :לאבטוח:
11/04/2019 בשעה 23:31 #106559אלמוני
לא פעילדבר ראשון- ממליצה לך להישקל גם מחר. מה יש לך להפסיד?
לגבי עניין המתוק- גלידות לייט ממש מפחיתות לי את החשק למתוק, המיוחד אם אני שותה איתן נס.. כמו כן יש את המעדן זירו בטעם פאי לימון שממש מרגיש כמו קינוח.
אם זה לא עוזר.. יש את החמאת בוטנים הטבעית שאת יכולה לאכול עם כפית ריבה בלחם, היא משביעה מאוד.
מקווה מאוד שתצליחי לעמוד בחשקים שלך, יודעת עד כמה זה קשה במחזור 😉
בהצלחה יקירה!11/04/2019 בשעה 23:31 #106560אלמוני
לא פעילדבר ראשון- ממליצה לך להישקל גם מחר. מה יש לך להפסיד?
לגבי עניין המתוק- גלידות לייט ממש מפחיתות לי את החשק למתוק, המיוחד אם אני שותה איתן נס.. כמו כן יש את המעדן זירו בטעם פאי לימון שממש מרגיש כמו קינוח.
אם זה לא עוזר.. יש את החמאת בוטנים הטבעית שאת יכולה לאכול עם כפית ריבה בלחם, היא משביעה מאוד.
מקווה מאוד שתצליחי לעמוד בחשקים שלך, יודעת עד כמה זה קשה במחזור 😉
בהצלחה יקירה!11/04/2019 בשעה 23:31 #106561אלמוני
לא פעילאחרי המחזור את תיראי את זה כי הגוף אוגר נוזלים במחזור.
דבר נוסף לגבי המתוק – ממליצה לך על דייסת קוואקר עם חלב 1% וניל, סילאן וקינמון.. סוגר לי את הפינה של המתוק בערב..
אני מוסיפה מיים חמים ומוהלת את זה ככה שיוצאת לי כמות יפה ומשביע מאוד..
11/04/2019 בשעה 23:31 #106563אלמוני
לא פעילהכי מבינה אותך! זה הכי מבאסת להשקיע ולהיות מדוגמת ובכל זאת להישאר במקום…
אני יודעת שזה אפילו עוד יותר מאכזב שאנחנו שולטות בדחף למתוק במחזור…
גם לי קשה בטירוף תעשי שילוב של חורף,קור ומחזור ביחד זה לא הכי כיף והרבה יותר קשה לשלוט על הצורך למתוק…
אני אתן לך כמה פתרונות;)
1.תעשי פחמימה מתוקה של עוגת בראוניז פייבר וואן עם כדור גלידה לייט או ארטיק מתוק זה לגמרי מושלם בפחמימה מתוקה
2.יש פנקייק בננה – אחלה מתכון באתר
3.תכיני לך שוקו מקקאו, ממתיק וחלב= בתור מנת חלבון גבינה
4. סנדוויץ מתוק עם ריבה
5.את תמיד יכול לבחור לעשות יום אחד שאת יודעת שהוא לא בריא אבל עונה לך על הצרכים אני עושה את זה לפעמים וזה לא פוגע לי בירידה…למה אני מתכוונת? למשל לאכול “ג'אנק” בצהריים של לחמנייה קלה עם נקניקיות רגילות קטשופ ,חרדל ומיונז לייט, פופקורן בתור פחמימה במהלך היום, פנקייק בננה כארוחת לילה, תותים בשמנת וכו' (הבנת את הפרציפ;) )
6.לבחור מנה מותרת מושחתת במסעדה פעם ב אם את ממש מרגישה שאת צריכה סוכר חחח
7. תה -חליטות מגוונות ומפנקות!
תמשיכי הלאה יקירה!! שבוע חדש מותרת חדשה והכל בסדר !
לילה טוב מאמי! ושבוע מושלם!! :אוהב:11/04/2019 בשעה 23:31 #106565אלמוני
לא פעילכמוני כמוך..כשאני במחזור וגם כמה ימים לפני,אני עם חשקים מטורפים למתוק.אז שילבתי כמה שיותר מתוקים בתוכנית,שוגי 86 קלוריות,מיני טילון לייט וכד'.אם הרגשתי שאני אוטוטו נופלת על משהו שלא בתוכנית,העדפתי לחרוג בעוד שוגי ולא ליפול על דברים מושחתים יותר.
ובאמת,המשקל קצת עולה אפילו לפני ובמשך המחזור,אבל יורד בחזרה אם מקפידים :שמח2:
בהצלחה,מחזיקה לך אצבעות :אוהב: :ph34r: -
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.