טוב, העפתי את העלייה של השוקולד מיום ראשון. עדין עליתי 200 גרם השבוע אבל אני מודדת ירידות לפי השקילה של יום שישי ואולי עד מחר ה 200 גרם האלו יעלמו (אולי , זה יהיה יפה מצידם אם יקחו איתם עוד איזה 100 גרם בשביל המצב רוח טוב של הסוף שבוע) 😉
😉 עומדת ביעדי הספורט (3 אימוני כוח וריצה ארוכה אחת מאחורי, וריצה ארוכה אחת מחכה לשבת)
הממוצע שריפת קלוריות יומית שלי עומדת כרגע על 690 (אפשר לקרוא לזה 700?)
לא תהיה לי ברירה אלא לעשות אימון מלא מחר כי בדרך כלל באמצע שבוע משתדלת לעבור את ה 700 קלוריות כדי שביום שישי אוכל לעשות פחות והשבוע לא הצלחתי. חופש מספורט ממש אני לא עושה אבל קצת פחות בשישי. בשביל זה יש סופי שבוע. לא?
לפני כמה שבועות הייתי עושה בק”מ 80-100 בשבוע אבל לאחרונה יש לי פחות סבלנות וזה מסתכם ב 70-80 ק”מ. אני יודעת שזה עדיין הרבה. פשוט לא יודעת לשחרר. כפייתית בקטע הזה. קובעת יעדים ודקה אחרי שמשיגה אותם מזיזה את היעד הלאה. עובדת על זה. סתם לתת לעצמי את הכבוד שמגיעה עם השגת יעד.
זה אותו דבר עם המשקל: לפני פסח הייתי קילו יותר ונשבעתי שכשאני יורדת אותו אני נחה קצת בתוך הנעימות של המשקל החדש. עכשיו אני שם ועוד לא מרוצה. עכשיו רוצה את הקילו הבא. חופרת לעצמי (ועכשיו גם לכן… :לשון:
עוד שעתיים מסיימת לעבוד ומתחילה את הסוף שבוע :לשון:
סך הכל מצב רוח טוב. )
שיהיה יום נעים וטעים 🙂