לכל הבנות בפורום בוקר טוב!
ובכן,אני חדשה והשבוע הורדתי 1.400 קג שבוע ראשון
אני עוקבת באינטרנט לפחות חצי שנה מנסה כל פעם מחדש לבד וכמובן לא מצליחה עוד שבוע ועוד שבוע בקיצור איך בכל זאת הגעתי לקבוצה מסודרת ותיכף אני אגיד איפה ומי המדריכה . יום אחד נכנסתי לסיפורי הצלחה ראתי את הקליפ של עירית (דרך אגב ראיתי אותו לפחות 5 פעמים בפה פעור -זה עשה לי המון המון חשק להגיע לקבוצה ולהתחיל בתוכנית מסודרת – קודם כל אני רוצה לברך את עירית וגם לומר לה תודה בזכותה הגעתי להחלטה. בקיצור הגעתי לקבוצה בקרית שמונה בשבוע שעבר נמצאת שם מדריכה בשם מלי שקיבלה אותי ממש בחום (כך הרגשתי) היא פשוט נתנה לי הרגשה ממש טובה -אני רוצה לציין שהיא העבירה תדרוך עיניני ולדעתי מיקצועי שנתן לי חשק לעוד. השבוע ביום רביעי קבלנו ממנה שוב הדרכה והסברים והצגת התאוריה של חלי ואני פשוט מאוד מאוד נהנתי וזה נתן לי אישית כח אני רוצה ממש לשבח ולהודות למלי למרות שזו רק הפגישה השניה שלי בקבוצה
יישר כח
יש לי עוד דבר נוסף קטן – השבוע ניסתי להכין את הפנקיק שרונה נתנה בפורום – בנות זה טעים להפליא -תודה רונה
מקווה שלא שיעממתי אתכם להתראות בהמשך ובשקילה הבאה
אוהבת אתכם
היי מירים ..
ראשית, כל הכבוד על הירידה ניכר כי השקעת והינה קיבלת תמורה כל הכבוד על הנחישות. שנית אכן קיבלת מנחה מדהימה שאני באופן אישי מכנה אותה המלאך שלי אני מאמינה שהיא תיתן לך הרבה כוחות ותוביל אותך להצלחה היא פשוט אישה מדהימה באישיות מקצועיות ובחמימות שלה!
שמחה שהפנקיק יצא לך טעים.. לשמור על תפריט מאוזן יכול להיות מלווה גם בדברים טעימים…
שבוע מבורך ובהצלחה..
היי מרים..
ברוכה הבאה למשפחת חלי גרופ:))
אני שמחה שאת עוקבת אחרינו:) ושהסיפור של עירית המדהימה העניק לך כוחות – זו כל המטרה..
הגישה שלך תוביל אותך רחוק, כמו גם הפנקייק:)
בהצלחה