חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

400 גר' פחות סה”כ 13 קג'.
    ברור שאני מאוד מרוצה להיות עם 13 קג' פחות, אבל אני משתגעת להבין למה כה מעט בשבוע אחרי שאני עושה תוכנית 100% וכל יום פעילות גופנית ועומדת בגבורה מידי יום במלא פיתויים, לא רק שאני לא אוכלת אפילו פירור לא טועמת ואחרי שאני רואה תוצאות של בנות שיורדות למעלה מקילו וחצי בשבוע ועוד אומרות שעשו תוכנית אולי 80% אז איפה הצדק?
    מישהו יכול להסביר לי מה קורה?
    בהצלחה והחשוב להמשיך כי אנו עושות דיאטה מדהימה!

אלמוני
    לא פעיל

וניסתרות,
    כל גוף הוא אחר, עבר דיאטות אחרות, הכל אחר.
    כך גם קצב הירידה אחר!
    צריך לקבל את זה …זה לא אומר שאם תעשי 80% תכנית תרדי כך… זה פשוט…מה שהגוף מוכן לתת לך.
    לפחות זאת מגמת ירידה, וכל 100 גרם, מגיעים לקילו בסוף 🙂

בהצלחה!

אלמוני
    לא פעיל

מכירה את הפטריות שיוצאות אחרי הגשם?.. נכון שיש אנשים שאוהבים לצאת ולקטוף אותן? אז תחשבי על הגוף שלך כמעין סלסלה שאליה את אוספת פטריות..כל פעם פטריה אחת,ועוד אחת,ועוד אחת..לאט לאט הסל שלך מתמלא בפטריות..

כך גם גופך! קודם כל אל תשכחי שאת במגמת ירידה, ולא משנה אם ירדת 400 גרם או קילו וחצי. את יורדת וזה מה שחשוב! פה 300 גרם, שם עוד 400 גרם וככה לאט לאט לאט את תאספי את הקילוגרמים ותכניסי אותם לכיס העמוק שלך! ופתאום מ-400 ועוד 300 את תגיעי ל15 קילו (או כמה שאת צריכה..)

אני מבינה את התסכול משום שגם אני עוברת תהליך דומה …אגב..כבר ירדתי כמעט 16 קילו…והכל מאוסף של 400 ו-600 גרם..

אני יכולה להגיד לך שהסבלנות משתלמת!

בהצלחה!

אלמוני
    לא פעיל

כן אני מבינה אותך,אני באותה הסירה כמו השלך.אני יורדת מאוד לאת,ויש שבועת שכלום או עליתי בלי סיבה,אבל לכול אחד,הגוף עובד אחר,החילןף חומרם לפעמים מאוד איתי,מה לעשות,אבל תהיה שמחה שלפחות את יורדת,יכלת לעלות גם.את מבינה שכבר ירדת 13 קילו????????????זה לא מובן מאליו!!!!!!!!תגידי תודה ו תמיד תיסתכלי על החצי כוס מלאה!!!!!!!!!!אם את בתוכנית התוצאותל יבואו!!!!!סבלנות!!!!לאת אבל בטוח!!!!!!!!
    שהיה לך שבוע ניפלה,עם מלא חיוכים!!!!!!

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות