חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
  • This topic has תגובה 1, 4 משתתפים, and was last updated לפני 6 שנים by אלמוני.
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אני לא מסוגלת לאכול כלום עכשיו, אז פשוט באתי ישר לעדכן:
    שוב עלייה והפעם של חצי קילו…אין לי מושג למה…
    הדבר היחידי שאולי יכול להיות זה שהשבוע אכלתי במשך יומיים במנות הפרי עיגול של אננס מיובש, אז למרות שזה מותר- אולי לגוף שלי זה לא טוב… זאת יכולה להיות הסיבה היחידה, כי את כל שאר הדברים עשיתי כמו תמיד.

שבת שלום ובהצלחה לכולם
    אוהבת הדסה

אלמוני
    לא פעיל

קודם כל לא נורא. היו לך ירידות יפות ולא קרה כלום אם עלית תמשיכי כרגיל ויהיה בסדר.
    לגבי האננס המיובש אני יכולה להגיד לך שלא נראה לי שזה קשור מכיוון שזו מנת פרי רגילה כמו כל פרי אחר. אני במשך שבועיים כבר אוכלת כמעט בכל ארוחת פרי אננס מיובש. לפעמים אני פשוט מרחמת על התפוחים והאפרסמונים שיושבים במקרר ונרקבים להם אז מדי פעם אני לוקחת אותם אבל פעמים בודדות מאוד. שבוע שעבר ירדתי קילו מאה והשבוע חצי. גם שאלתי את המנחה שלי אם זה בסדר והיא אומרת שכן גם היא כל פרי מחליפה בפרי יבש. אז תיהני לך מהאננס אין קשר.

ניסית לעשות רישום?

תעדכני ממי

אלמוני
    לא פעיל

תנסי להפחית בסולת ובמקום 5 פעמים לאכול 2
    ואננס זה לא קשור אני אכלתי במהלך שבוע שלם כל יום ב 4 ירדתי 1,500 ו 1,300~!
    לדעתי הסולת תוקע אותך ותנסי גם לשתות יותר.!

אלמוני
    לא פעיל

הדסה החמודה,
    אני ממליצה לך מאד על רישום – אין כמו הרישום בשביל לחזור למקורות ולשחזר הישגים. קשה לי להאמין שמשני העיגולים של האננס נובעת עליה – הרי יש לנו תמיד שבוע שלם והמון ארוחות בשביל לתקן ולאזן. תחליטי שמעכשיו את רושמת כל מה שנכנס לפה – אפילו תגידי לעצמך רק להיום אני רושמת – ויום מוצלח יוביל אותך לעוד יום מוצלח ולפתע תעמדי בפני שבוע שלם מוצלח.
    בנוסף קראתי בין התגובות שאת לא כ”כ מגוונת – לעיתים גם חוסר הגיוון עוצר את תהליך הירידה ואולי גם מעלה קצת. הגוף מתעייף, מכיר את התזונה שהוא מקבל – ופשוט אינו משחרר !!!
    אז למרות הקושי תנסי לגוון עד כמה שניתן – ואם את צריכה עזרה – אנחנו כמובן תמיד כאן !!!
    בהצלחה
    מהילושי

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות