חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אחרי חג רווי באוכל וניביון לא לזלול כל מה שבא ליד לא מצליחה לחזור לשיגרה מה עושים ממש מרגישה כישלון :עצוב:

אלמוני
    לא פעיל

הי שרי
    כדי לחזור לשגרה צריך לעבוד גם על הנפש וגם על הרוטינה.

קחי לך דקה לחשוב שוב למה התחלת בתהליך הדיאטה ומה את רוצה להשיג. מה ישתפר בחייך אם תמשיכי דיאטה ומה יתקלקל אם לא. מצאי את הנקודות הבוערות והכואבות.

אחר כך עבדי על השיגרה. אצלי מספיק להסתכל בתפריט שוב ולהזכר בדיוק מה אני אמור לאכול. את יכולה גם להכין לך את המנות מראש בקופסאות במקרר, ולדעת שזה מה שאת אוכלת ולא יותר (אולי חוץ מעוד ירקות).

עוד שיטה שעובדת לי היא להתפקס למספר שעות מועט, למשל מהבוקר לצהריים, מהצהריים לאחה”צ מאחה”צ לערב. כל ארוחה לחשוב איך הצלחתי עם הדיאטה עד כה ואיך אני הולך להצליח עד לארוחה הבאה.

אלמוני
    לא פעיל

חבר'ה, שרי זקוקה לטיפים…
    בואו נושיט לה יד מכוונת לחזרה לשיגרה..
    מזמינה אתכם לכתוב לה, מניסיונכם אין קמים ומנערים בירכיים אחרי תחושת “לא הולך”

אלמוני
    לא פעיל

היי, ראשית אל תרגישי בדיכאון כי זה לא מה שיעזור לך. מה שהיה היה. תחזרי לנקודת ההתחלה שממנה התחלת, האור בעיניים, ההתלהבות, המטרה לנגד עינייך ותצעדי לקראתה צעד אחר צעד, אל תשכחי שהמצליחים לעולם לא מוותרים….. העבר לא יקדם אותך לשום מקום. עכשיו לפני החגים , תנערי ברכיים, תפעילי את ה – GPS מחדש וקדימה. בהצלחה

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות