חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

בשנה וחצי האחרונות ירדתי 30 ק”ג ומחג סוכות השנה הפסקתי לשמור כמו שצריך ועליתי 10 קילו.
    אני מפחדת להעלות הכול בחזרה ורוצה מאוד להמשיך ולרדת אבל אני לא מצליחה לחזור לתוכנית.
    מה לעשות בשביל להצליח? :עצוב:

אלמוני
    לא פעיל

בוקר טוב עדן,
    אומנם עלית 10 ק”ג, אבל את יודעת שאת מסוגלת לרדת – ירדת במשך שנה וחצי 30 ק”ג!!!!
    פנית לעזרה בפורום וזה צעד ראשון בדרך (אולי לא..) 😉
    מה שאני הייתי עושה בשלב כזה קודם כל לשבת ולשחזר מה גרם למוטיבציה שהיתה לך בתחילת הדרך, כשהתחלת את התהליך, מה הניע אותך.
    תשבי קצת עם עצמך ותשאלי את עצמך את השאלה: “מה יהיה אילו….?” – אילו תמשיכי לעלות – איך תרגישי.
    עכשיו תחשבי מה המקסימום שאת יכולה לעשות על מנת לחזור למסלול – ועדי, ירדת 30 ק”ג ואני מאמינה שיש בך יכולות לעשות את המקסימום שבמקסימום.
    אני מכירה את זה שקשה לחזור למסגרת אחרי שעולים ומניסיון שלי עד שהבנתי שהכל בעצם תלוי בי – רצון אמיתי שלי, התמדה בהגעה לקבוצה ובהכנת אוכל, בחירה מה לאכול ושליטה – אז עליתי על דרך המלך ואני במקום אחר. גם אם פה ושם יש קשיים – יש בכל אחד ואחת את הכוח לעבור את הקשיים האלה – תאמיני בעצמך ותעשי את המקסימום מבחינתך וכל השאר טכני 🙂
    בהצלחה, ואת מסוגלת לזה :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

מה לעשות???

מה שעשית כשירדת את ה-30 ק”ג שזה המוןןןןןןןןןןןן.

אחת שיורדת משקל כה רב לא צריכה שיאמרו לה מה לעשות אלא פשוט צריכה לשחזר את ההצלחה

העצומה והמדהימה הזו שלא כל אחד מסוגל לה.

שלא תעזי להמשיך להעלות את הכל כך הרבה ק”ג שנשרו בקושי רב,פשוט חבל.בהצלחה. :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

תשאלי את עצמך מול המראה :כמה את רוצה באמת לרדת?
    האם הפחד של עליה במשקל של כל מה שהורדת יכול לשמש בעבורך תמריץ
    להיכנס לתוכנית בכל הכח?
    הריי 30ק”ג לא נמסו ממך הם ירדו בעמל רב, בהיצמדות לתוכנית, בדבקות,
    כלומר את יכולה, אם הופכים את המילה פחד את מקבלת דחף,
    אז קדימה להפשיל שרוולים ולצאת לדרך של עשייה פוריה ומוצלחת
    כי “מי שמאמין לא מפחד את האמונה לאבד…”
    בשביל להצליח צריך לרצות ומי כמוך יודעת היית שם :אוהב:
    בהצלחה

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon