היי איה/אורנה ומשתתפי הפורום היקרים.
אחרי תקופה ארוכה ולא מוצלחת החלטתי לחזור הביתה ולתת את כל כולי לתהליך… בדגש שמדובר בתהליך ולא זבנג וגמרנו..
יש לי כמה שאלות לרענון הזכרון.. זוכרת את הבסיס אבל רוצה לחזק:
1.בארוחת צהריים אפשר 2 יחידות קבב מזרחי/רומני מאלה שקונים קפואים בסופר? זה משנה עוף או בקר?
2. האם אפשר בארוחות שיש בהן פרי, לאכול פרי מאודה ומרוסק בבלנדר? בחורף קר לי ואני לא אוהבת לאכול פירות שלמים וקרים..
3. כמה פעמים בשבוע אפשר טבעול לייט?
4. לחם קל דבידוביץ' 178 קל' ל-100 גרם, הלחם מכיל 750 גרם המחולקים לכ-26 פרוסות. אפשר?