שלום רב, אני הייתי בקבוצה כמה חודשים, ולאחר תקופה עזבתי את הקבוצה לחודש וחצי ולאחר מכן רציתי לחזור, הגעתי לקבוצה בנהריה וסיפרתי למדריכה שאני בהתחלה של הריון, המדריכה לא הסכימה לקבל אותי ואמרה שחלי בעצמה לא מאשרת שאני אחזור לקבוצה. האם הדבר הגיוני? ידוע לי שאין סיכון בתוכנית של חלי אז לא ברור לי למה היא לא מקבלת אותי (מה גם שבמוקד אמרו לי שאני יכולה לחזור בוודאות)
לפני שהצטרפתי לקבוצה ומכיוון שאני מתכננת הריון בשנה הקרובה.. שאלתי במוקד מה קורה אם אני אכנס להריון כשאני כבר בקבוצה. ענו לי שאם אני כבר בקבוצה אז אין בעיה להמשיך. אבל אם אני כבר בהריון לא ייתנו לי להצטרף.
אני מניחה שבגלל שלא היית בקבוצה חודש וחצי, בעצם יצאת מהקבוצה ואת כמו מצטרפת חדשה.
אני מציעה לך לכתוב לחלי באופן אישי (תשלחי לה הודעה אישית בפייסבוק) אולי היא תחרוג מהעניין בגלל שאת לא באמת חדשה
שגית.. נא פני שנית למשרד והסבירי שבעבר היית משתתפת פעילה, בקשי לבדוק שנית מה הנוהל לגבי הפסקה קצרה. המנחות מקבלות הוראות חד משמעיות וברורות לא לקבל לקבוצה נשים בהריון, את בהחלט מוזמנת לכתוב מייל לחלי או לפנות שנית למשרד.
ו… מזל טוב :שמח1:
אנו עושים שימוש בקובצי Cookies לצורך תפעול תקין, שיפור חוויית המשתמש, ניתוחים סטטיסטיים והתאמת תכנים ושיווק.
המשך השימוש באתר מהווה הסכמה לשימוש ב-Cookies.
למידע נוסף: מדיניות הפרטיות