חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היי .. אני לא יודעת מה לעשות .. אני עושה את הדיאטה הזאת כבר חודשיים וחצי .. בחודשיים הראשונים היה לי מאוד קל ירדתי 10 קילו .. אבל מאז כבר התחיל להיות לי קשה הפיתויים קוראים לי ואני כל יום אומרת שאני מתחילה מחדש ולא הולך לי :/ כל הזמן נופלת מחדש .. עליתי כבר שלושה קילו .. אשמח אם תתנו לי עצות איך להפסיק ליפול ולהמשיך את התהליך הזה ולהוריד את העשרה קילו הנוספים .. :עצוב:

אלמוני
    לא פעיל

את כן יודעת מה לעשות אחרת לא היית יורדת 10 קילו…
    הפיתויים קוראים לך? נשמע מוכר, הם נמצאים איתנו ובסביבתנו, עלינו ללמוד להיישיר מבט ולהגיד “לא”…
    לפעמים כדי להנות מכוס התענוג עליך לדעת גם להיפרד ממנה… התמורה לאגרה שווה הרבה יותר מעוד קוביית שוקולד בפה.
    תעצרי כאן, קחי אויר ועוד היום תחליטי לשוב לנקודת ההתחלה, ליום שבו ידעת שאת עושה מה שצריך כדי להשיג את התוצאה המיוחלת. בהצלחוש : 😉

אלמוני
    לא פעיל

היי אני בדיוק יוצאת מתקופה כזאת של חודש שמשהו משתלט לי על הגוף ואני לא חושבת בהיגיון, קל ליפול לדפוסים שהתרגלנו אליהם שנים, לי עזר מאוד שיתופיות והתייעצות בפורום וחיזוקים כמובן . יש תשובה ב26.12.2011 שקיבלתי מבחורה מקסימה אוסי ששווה לקרוא!!!!
    שיהיה לך בהצלחה ושוב כל הכבוד על הירידה המשמעותית ….תמשיכי את כבר הוכחת לעצמך שאת מסוגלת :אוהב:

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות