שלום לכולן!
אני מכינה לזניה צמחונית מדהימה (ראו מתכון, ממש מומלץ!!) ואני מנסה להבין כמה מותר לאכול ממנה בתור פחמימה ואם בכלל להחשיב רק פחמימה או גם שומן…. עזרתכן תתקבל בברכה!
אני פורסת חציל וקישואים ועל תבנית ששימנתי בממש קצת ספריי שמן אני מכניסה לתנור, הופכת אחרי שזה משחים.
בסיר אני ״מטגנת״ בצל על מעט ספריי שמן, מוסיפה לזה עגבניות חתוכות, מים רותחים לפי העין, קופסה קטנה אחת של רסק עגבניות, פלפל חריף ותבלינים. אחרי שזה מתבשל וכל העגבניות התרככו אני מתחיה להרכיב את הלזניה:
שכבת עלי לזניה מסה״כ 2 עלים (סה״כ על כל המתכון יש 6 דפים), שופכת מהרוטב, שמה חצילים וכן חוזר חלילה ….
מה אתן אומרות? :מבולבל: :שמח1: