שאלונת קטנטנה – אני בתפריט של 1200 קלוריות, אני רוצה לארוחת צהריים לאכול סושי, לא כמנה מותרת אלא כחלק מהתפריט.
אשמח לדעת
1. האם מותר וכמה רולים ?
2. איזה סוג רול – מאקי הקטן מאוד או אורמאקי שזה אינסידאוט?
3. מותר רוטב ? אם כן איזה? סויה?
4. אני לא אוהבת דג נא,רק שהוא אפוי .. אני לא יודעת אם זה בשמן הקטע =/ מה אפשר לעשות ?
5. אילו ירקות מומלץ בסושי ?
או שמא כדאי לוותר על הסושי, מפחדת שזה יקח לי כמנה מותרתת
*מותר 2 רולים לארוחת צהריים שלמה.
*לא משנה מה סוג הרול, העיקר שלא יהיה בו משהו מטוגן (וכמובן שגם הרול עצמו אסור שיהיה מטוגן).
*מותר סויה. מיונז תגבילי את עצמך לכפית אחת (מכיוון שסביר שזה מיונז רגיל ולא לייט).
*לגבי הדג הנא, ממה שידוע לי – בסושי, או שזה דג נא, או שזה מטוגן. לא ידוע לי שיש דג אפוי בתוך הסושי. אבל ממליצה לך לשאול/לברר מול המקום בו את אוכלת/ממנו מזמינה.
*הירקות בסושי – כל עוד הם חינמיים זה ממש לא משנה איזה ירק זה.
אנו עושים שימוש בקובצי Cookies לצורך תפעול תקין, שיפור חוויית המשתמש, ניתוחים סטטיסטיים והתאמת תכנים ושיווק.
המשך השימוש באתר מהווה הסכמה לשימוש ב-Cookies.
למידע נוסף: מדיניות הפרטיות