חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
  • This topic has תגובה 1, 8 משתתפים, and was last updated לפני 6 שנים by אלמוני.
מוצגות 10 תגובות – 1 עד 10 (מתוך 10 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אז ככה, אני בתוכנית כבר 9 חודשים. ירדתי 12 קילו אבל כבר 5 חודשים שאני לא מצליחה להוריד במשקל. למה? כי יש ימים מעולים של תוכנית ואז אני מרגישה ירידה בגוף ואז מגיעים ימים של תוכנית + תוספות. לפעמים עוד אוכל של “דיאטה” לפעמים עוד עוגה. בקיצור אני כמו בשמירה וזו ממש לא המטרה שלי. אני רוצה לרדת עוד 8 קילו (עוד לא אמרו לי משקל יעד אבל אני חושבת הגיוני) אני מארחת המון חברים ומשפחה בסופי שבוע שזה כולל מלא ארוחות כי נשארים לישון. ממש קשה לי אבל אסנת המדריכה לא מרשה לי להגיד קשה לי… איך אני אוספת את עצמי וממשיכה לרדת בגדול? מאיפה לקחת את הכוח. חשוב לי לציין שב10 שנים האחרונות ירדתי המון במהלך שלושת ההריונות שהיו לי כך שאני סוחבת איתי למעלה מ 60 קילו של ירידה ביחד. נסיתי לרשום אבל לא הולך לי להתמיד וכנראה בגלל זה לא הולך לי להתמיד גם בירידה. אני מרגישה שבא לי קצת שקט מכל החישובים וכל ההתחשבנות וחוסר הספונטניות. אבל כל רגע כזה מוסיף כמה מאות גרמים למשקל. אני גם עושה ספורט בטירוף. אז מה לעשות? איך להתחיל את מחר בתוכנית ולשאר שם ???

אלמוני
    לא פעיל

אני לא יכולה בדויק לייעץ לך כי אני רק בשבוע הראשון
    אבל אני כן יכולה להגיד לך שאני מעריצה אותך,
    על כך שאת רוצה ויש לך רצון ואת אחרי 3 הריונות
    זה הרבה יותר ממה שאני יכולה להגיד על הרבה אנשים שחיים סביבי,
    את אולי לא יורדת אבל את במסגרת והכי חשוב את לא עולה, זה המבחן , כל הכבוד לך, ואל תתייאשי את במסלול הנכון, הלוואי
    עליי ב”ה אחרי 3 הריונות להיות עם מודעות כמו שלך!!!!!

אלמוני
    לא פעיל

גם לי היתה ירידה של 18 קילו בשנה ראשונה ולאחר מכן ההייתי תקועה במשך חצי שנה אני ההייתי בתפריט של 1500 והורדתי לתפריט של 1200 קלוריות ואז המשכתי לרדת הכי חשוב להתמיד ולא להתייאש גם כשזה קשה וכשיש פחות עודפים יותר קשה לנו לרדת לבסוף הצלחתי לשמירה ואני מאמינה שגם את תגיעי התמדה ושוב התמדה את בדרך להיות רזה
    סיגלית

אלמוני
    לא פעיל

תראי הרבה כח רצון
    אין דבר כזה תפריט + תוספות

פשוט תיצמדי לנייר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אלמוני
    לא פעיל

קראתי את מה שכתבתן וכל אחת עזרה לי ואפילו ריגשה. הכנתי לי טבלה נוחה לכתוב בא את מה שאני אוכלת מצאתי שהטבלה הקטנה קשה לי מידי אז הכנתי טבלה לכל יום. כך אפשר לפרט בקלות יותר ואוכל לסמן לי את ההצלחה לפי תוכנית לראות איפה אני מתקשה. ממתינה לעוד תגובות כי כל תוגבה פשוט תורמת להצלחה.

אלמוני
    לא פעיל

ראשית אני מציעה לך לקום מחר בבוקר עם שיר חדש בלב
    להתחיללאכול מסודר ואחרי כל ארוחה להיתעסק במשהו כמו למשל לסדר לנקות לצאת בחוץ להיסתכל במראה ולדעת כמה שאת חזקה ומאמינה בעצמך שתצליחי

תיקבעי לעצמך מטרה
    שזה כל 3 שעות לצייר חייכני ולתלות במקרר
    איספי אותם בסוף שבוע
    ותאמרי לעצמך אני יכולה אני רוצה אני מסוגלת כי חבל
    וסליחה מאמי עדיףף להראות אמא לילדים ולא סבתא לילדיםן
    כי לא שווה להיות שמן מתוסכל תאהבי את עצמך ולא ליפול לאוכל
    כל שבוע שעברת פנקי את עצמך
    עם דבר טעים
    הישג אדיר
    מחשבה חיובית
    תדברי לעצמך אני למשל
    תמיד אומרת כל בוקר
    אני היום עוברת יום של הצלחה
    ואני דיי החלטית כשאני מיתחייבת לעצמי
    כדאי לך להיות בשליטה ולא
    להיות חלשה בקטע של אוכל תכלס לא שווה למה מאמי
    זה כמו ליסחוב עוד תינוק בבטן רק שהוא הולך וגדל
    ולא יוצא אחריי 9 חודשים הוא נישאר תקוע
    תחשבי חיובי ומחר בבוקר קומי לעשייה
    מאמינה שתצליחי
    ואנ כאן מוכנה לעזור לך מכל ליבי
    מאחלת לך שבוןע קסום
    שבוע של עשייה
    רחלי
    פתח בחלון נפרד
    השב במייל לכותב : [email protected]

אלמוני
    לא פעיל

אני רוצה לומר לך שאם לא תחשבי על כל מה שנכנס לפה פשוט תזרמי אם התוכנית ותעשי מה שרשום תגלי שהשד לא כזה גדול ברגע שאנחנו כבר בתוך זה הכל…..

מחר יום ראשון תבטיחי לעצמך שאת עושה את התוכנית רק למחר אחרי שבלילה תגיעי למיטה עם הרגשה של סיפוק שעברת את היום בשלום זה יתן לך כוח לעוד יום וכך הלאה אל תותרי על הרזון

שיהיה לך בהצלחה…..

אלמוני
    לא פעיל

ראשית תשמרי ותגני על מה שכבר ירד .. !
    יש ימים קלים ויש ימים פחות קלים .
    זה נכון שאנחנו לא משתמשים בקשה לי כי מנסיון שלנו קשה יש רק בלחם ונוח יש רק בתיבה .. !!
    רוצה לרזות ..??
    ולי נשמע שמאוד ..!
    אז בלי תירוצים קחי אחריות ותפסיקי לדחות את הרישום .. לדעתי לנהל רישום זה להיות אמיתי עם עצמי ..!
    אז קדימה לעבודה תפשילי שרוולים ותתכנני את השבוע שמגיע .. בהצלחה חלי

lee maman
    מנהל בפורום

אנשים חלשים מרימים ידיים ,החזקים מבקשים עזרה, אז כל הכבוד על האומץ,שהיה בך לפנות אלינו מעל המסך
    אני סיגלתי לעצמי שיטה שמאד עזרה אני מעבירה לך ואם מתאים לך יאללה קחי
    אני יושבת עם התפריט בערב (מראש) ומסמנת במרקר צבעוני מה אני הולכת לאכול מחר אחכ מתארגנת (מראשכמובן) בהתאם ומצמידה אלי את התפריט המסומן ומסמנת “וי”(בגאוה) על הביצועים.
    חייבים לקחת אחריות וכמו שאנחנו מצפות מהילדים שלנו לאחריות הרי שאנחנו משמשות דוגמא אישית לא?
    יום שעובר בהצלחה נותן כוח לעוד יום ובסוף אחרי שבוע רואים תוצאות,ולרגע הזה יש טעם של עוד שאינו משמין בכלל…
    בהצלחה מותק ואל תשכחי אנחנו כאן
    שבוע טוב,ענת

אלמוני
    לא פעיל

לקחתי את כל מה שנאמר ואני שם ובגדול, עשיתי “וי” ענק על הבוקר שלי ומבטיחה לעדכן אתכם על ההצלחות החדשות. תודה חלי ותודה ענת וכל הבנות על הסבלנות לענות לכל אחד באופן אישי. זה עוזר וחודר ללב.

מוצגות 10 תגובות – 1 עד 10 (מתוך 10 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות