היי כולם היון נשקלתי במרפאה כי לא הלכתי לחלי שבוע שעבר והקרנות הרגה אותי..ומה מסתבר לי..עליתי שלוש קילו!!!!! אני מממש בכיתי ולמרות שאכלתי לפני וכל משקל מראה תוצאות שונות אני בדיכאון רציני….יש לי עוד יומיים שקליה..אני לא רוצה שעבודה של חודש תזרקק עזרה בבקשה
דבר ראשון אל תיכנסי לדיכאון ואל תבכי יהיה בסדר!!!
את צודקת בין כל משקל למשקל יש הבדל לפעמים גם של קילו ו2 קילו ואפילו יותר… ואם אכלת לפני שקילה אז בכלל אל תקחי את זה בחשבון כי לפעמים אחרי אוכל את יכולה לראות גם עליה של קילו וחצי שניים…תמשיכי את היומיים שנשארו לפי התפריט ותעשי פעילות גופנית ויהיה בסדר…אם לא ממש אבל ממש הגזמת השבוע לא נראה לי שיש מצב שתעלי 3 קילו!! קחי הכל בפרופורציות וחכי לשקילה הבאה.
דבר ראשון אל תיכנסי לדיכאון ואל תבכי יהיה בסדר!! 🙂
כמו שאמרת בין משקל למשקל יש הבדל ולפעמים גם של קילו או 2 ואפילו יותר…במיוחד אם נשקלת אחרי אוכל שזה לעצמו יכול להראות עליה גדולה שהיא לא באמת נכונה….נשארו לך עוד יומיים תעשי את התפריט כמו שצריך ופעילות גופנית ותחכי לשקילה יהיה בסדר… גם אם תהיה לך עליה אז לא נורא זה חלק מהתהליך שצריך להתמודד איתו…(גם לי יש שקילה מחר ואני חוששת ומה שאני אומרת לך זה מה שאמרו לי 🙂 ) תקחי הכל בפרופורציות ואל תדאגי אולי עוד תופתעי…:)
כל משקל מסונכרן באופן אחר וזו עוד סיבה שאנחנו נשקלים רק במקום אחד – בקבוצות.
אין שום סיבה לשקוע בדכאון, התהליך לא נמדד ביומיים, או בשבוע…
תמשיכי לעשות את הכי טוב שאת יודעת ואת תראי תוצאות. העיקר: האמיני בעצמך!!!!
אנו עושים שימוש בקובצי Cookies לצורך תפעול תקין, שיפור חוויית המשתמש, ניתוחים סטטיסטיים והתאמת תכנים ושיווק.
המשך השימוש באתר מהווה הסכמה לשימוש ב-Cookies.
למידע נוסף: מדיניות הפרטיות