שלום לפורום,אתם מקסימים נראה לי שאעזר בכם.אז ככה אני חייבת לרדת במשקל לא טוב לי עם עצמי מרגישה כבדה ושום בגד לא מתיישב כמו שצריך.השאלה שלי איך מתחילים איך עושים את הסוויץ אני כל שני וחמישי מתחילה ומפסיקה.נמאס לי והאמת גם קשה לי נורא לאכול 3 כפות פחמימה בצהריים זה מעט לי.(כבר הייתי בקבוצה פעמיים.היום התחלתי בסדר לפי התוכנית.
את עומדת על משבצת אחת וישנה משבצת שניה ואת צריכה לעבור למשבצת השניה איך את עושה זאת ?
פשוט לעבור – לא !!!
לדלג או לקפץ – לא !!!
את צריכה קודם כל לרצות לעזוב את המשבצת בה את נמצאת ורק אח”כ תוכלי ברוגע ובשלווה לעבור למשבצת השניה.
וכך זה בתוכנית:
קודם כל תרצי לעזוב את עולם השמנים וברגע שתגיעי להחלטה הזאת את תעברי לעולם הרזים בכיף, שלווה.
תאמיני בעצמך ותראי תוצאות !!!
קודם כל תחשבי כמה חשוב לך להיות רזה ואחר כך תעשי את הסוויץ
הממלצה שלי לחזור בחזרה לתוכנית
אם יש לך בעיות של פחמימות אז כל פעם שאתה לוקחת 3 כפות אורז תוסיפי ירקות לאורז וזה מגדיל את המנה בהצלחה וחזרי לקבוצההההההההה
תזכרי שלנו השמנים מאוד קשה לשבוע מ-3 כפות אורז,תאכלי הרבה ירקות מאודים,מרק אם צריך ותאמיני לי שמתרגלים,אל תשכחי שאחרי לא הרבה זמן מגיע עוד ארוחה…
תאמיני לי כשתרגישי טוב עם עצמך כבר לא תחשבי על הרעב הפסיכולוגי ותראי שיש המון שיטות כדי להתמלא ממש,מה שהכי עובד אצלי בצהריים זה סלט ירקות גדול,ממלא,משביע,מזין וגם טעים
בהצלחה!!!