חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היי אורנה
    אשמח להבין איך יכול להיות שרבע עוף שסך הקלוריות שלו הוא 400 קל' למנה בינונית שווה בתפריט למנת חזה עוף 100 גרם שסך הקלוריות שלה היא 170 קלוריות בערך.

בנוסף, אני לא אוכלת גלוטן ומוצרי חלב, אני עושה את התפריט הרגיל של ה1200 והרבה פעמים לא מוצאת מה לאכול מלבד טונה וביצים. האם יש תחליפים נוספים שמותרים במקום החלבון גבינה?

דבר אחרון, כשאני בבית אני מצליחה לעמוד בתפריט מדהים, אך ביום שאני לא בבית ואין לי את השקיות המוכנות של השקדים והפירות וכו' או כשאני יוצאת למסעדות אני ממש לא מצליחה לבנות את המנות עפ”י התפריט – טיפים??

תודה רבה על העזרה!

אלמוני
    לא פעיל

רבע עוף צלוי 100 גרם שווה ל 207 קלוריות (ללא עור) לפי USBA (מועצה לאגף הלול) (ערכים תזונתיים של משרד החקלאות). ולכן זה בסדר. יתכן שהערכים שראית הם עם עור (ועצמות) או גודל לא רלוונטי.
    לגבי ללא גלוטן או מוצרי חלב יש תפריט יעודי ספציפי שיש בהם את התחליפים הרלוונטים לא רק טונה וביצים.
    יציאה למסעדות – רצוי להחליף ארוחות באותו יום. לבחור מושכל מהתפריט, ללא רטבים, לא מטוגן, גבינות רזות בארוחת בוקר, פחות פחמימה. לא חייב ללכת למסעדה עם שקית שקדים ופירות. פשוט לשאול את המלצר על מנות שהן בערך קלורי מוזל יותר. אם הבחירה לדוגמא בין בשר לדג – עדיף דג צלוי. או תפוח אדמה אפוי במקום פסטה

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות