חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

יש לי קצת בעיה בזמן האחרון, מתחילים לי כאבי ראש ובעיות בריאותיות בעניין הזה והספורט היום-יומי שהתחלתי בנוסף לתפריט התחיל גם להחמיר לפעמים את כאבי הראש, כך שאני חושבת על דרכים אחרות לשמור על פעילות גופנית גבוהה מסויימת כדי שיהיו תוצאות טובות.
    יש למישהו במקרה רעיונות לספורט שהוא בלי לקפוץ הרבה ולטלטל את הראש? אני מחפשת תרגילים שלא יסחררו אותי אבל מצד שני כן יהיו קשים ומחטבים מספיק ליום-יום. הליכה של שעה שש פעמים בשבוע גם כן תספיק?
    :ph34r:

אלמוני
    לא פעיל

התחלתי להתאמן לפני כ4 5 חודש, אין הרגשה יותר טובה מאחרי אימון, אמנם הליכה מחטבת אבל שריפת
    שומן מתבצעת
    בדופק של כ160 מינימום 40 דק אז אני ממליצה להתגבר על הכאב או לקחת מנוחה כמה ימים להתייעץ עם נוירולוג או רופא משפחה ואז לשלב ריצה הליכה ואם תוכלי להירשם לחדר כושר ולשלב גם אימוני כוח מה טוב! בכל מקרה אני מומחית כבר בספורט לומדת את זה הרבה מה שתצטרכי להתייעץ איתי אני פה!:)

אלמוני
    לא פעיל

אם את יכולה להירשם לפילאטיס זה יכול לענות לך על הצורך. זה ספורט שמאוד מחזק ומחטב את הגוף, והכל נעשה באיטיות יחסית. גם יוגה נחשב לענף ספורט דומה אבל אני פחות מבינה בהבדלים בין סוגי היוגה השונים. את כנראה תרצי את הסוג השליו והאיטי (יש כל מיני אשטנגה שהם יותר מטורפים).
    בכל מקרה אל “תתגברי על הבעיה” כמו שהציעו לך. הגוף שלך מאותת לך שמשהו לא בסדר. עדיף שתיבדקי ותפני לתחומים יותר רגועים של ספורט מאשר להתעלף או ליפול מסחרחורת על מכשירים.
    בהצלחה ותרגישי טוב!

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות