השתמשתי במחשבון מתכונים אבל עדיין לא יודעת איך להתייחס למנה. זה לפשטידות קישואים אישיים, 10 מנות
1 בצל קצוץ דק
1/4 כוס שמן
2 ביצים
1/4 כוס קמח תופח
2 קישואים מגורדים וסחוטים היטב
מלח
ניתוח המתכון יצא:
קלוריות 85.4 ק”קל
שומנים 6.6 גרם
חלבונים 2.2 גרם
פחמימות 4.5 גרם
כולסטרול 45.5 מ”ג
סיבים תזונתיים 0.2 גרם
החישוב הינו עבור 10 מנות
אם תפחיתי ל4 כפיות שמן 4 ביצים ו8 כפות קמח זה יהיה 4 מנות של חלבון פחמימה ושומן
כרגע במתכונת הנוכחית זה מדי הרבה שמן
(או לחילופין,אם זה 10 מנות אז זה פחות מדי קמח )
בקיצור, לא מתאים לתכנית בגלל היחסים.