אוקי גיליתי את הדייסת שיבולת שועל עם חלב זה מעולה לא. בוקר.
הבעיה שכל פעם שאני מחממת במיקרו אפילו שזה בצלחת עמוקה ורק לדקה וחצי זה מתפוצץ ומשפריץ.
למישהי יש ניסיון עם זה? המלצות?
תודה
ואיבדתי תקווה לגבי זה.. תבשלי בסיר, זה ממש מהיר.. גג חמש דקות. או שתעשי עם כוס מים במקום כוס חלב, ואז תוסיפי חלבון גבינה.. פשוט שי מי קוואקר בקערית ותוסיפי כוס או 3/4 כוס מים רותחים..
שלום ליאת
ב-90% מהבקרים ארוחת הבקר שלי היא דייסת קווקר במיקרו,אני אוהבת עם מעט מלח. מאוד טעימה לי.
אני מחממת דקה ו-50 שניות בעוצמה גבוהה, אבל זה עניין של ניסיון וטעייה, כי לא כל המכשירים בעלי עוצמה זהה.
ובכל מקרה מחממת מעל צלחת, כך שאם נשפך…
כדאי לתת לזה להתקרר קצת, כך שהקוואקר מתגבש למעלה ואז לערבב, מתקבלת דייסה סמיכה.
אני משתמשת באריזות של החצי ק”ג, קוואקר להכנה מהירה