חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היי שמי שרית ואני חדשה בפורום אני בקבוצה כבר חודשיים ואני יורדת ממש לאט.ביום רביעי הקרוב יש לי יום הולדת ואני ממש מפחדת שאני אפריז שהמנה המותרת לא תיהיה 600 אלא 3200.מה עושים?איך אפשר לשלוט בזה?יש לכם רעיונות???

אלמוני
    לא פעיל

ראשית, המון מזל טוב.
    חשבי במה שונה יום ההולדת הזה מאלו שהיו לפניו? האם את אוהבת את עצמך יותר? כמה קילוגרמים הענקת לעצמך במתנה בשנה הזו? מהם היעדים לקראת יום ההולדת הבא? האם את רוצה לפספס כל מה שהשגת בעבור עוד עוגה או מאכל אהוב?
    ולעצות ישומיות:
    כמובן האופציה הטובה ביותר היא לשמור את המנה המותרת למסיבה אבל כדי שלא תגיעי מורעבת אם המסיבה בערב דאגי באותו יום להחליף את ארוחת הצהריים בארוחת הערב ואכלי חצי שעה לפני המסיבה ארוחה מלאה, עשירה בירקות קלויים, גיבץ',מנת שומן, מנת פחמימה משביעה (2 פרוסות לחם קל) ומנת בשר.
    אם את חושבת שלא תוכלי לעמוד בפיתוי בקשי מחברה טובה שתשגיח עלייך (למרות שדיאטה היא לקיחת אחריות אישית- עצם הבקשה היא אחריות מספיקה) ואם תראה שאת לוקחת משהו שתעיר לך בשקט
    בהצלחה ביום רביעי,
    נשמח לשמוע דיווחי מחמאות והתמודדות

אלמוני
    לא פעיל

היי שרית,
    הסוד הוא להיות מאורגן ושבע. תכיני מרק, ירקות מבושלים וטריים חתוכים ומוכנים, תכיני סלט גזר, שתיה דיאט…שהכל יהיה מוכן וזמין. זה יעזור לך להיות שבעה ולהתמודד יותר בקלות מול הפיתויים.
    בהצלחה
    דן

אלמוני
    לא פעיל

תודה רבה דן וחנה אל העצות אני מקווה שאני יעמוד בזה..

אלמוני
    לא פעיל

אל תתני לפחד לשלוט. תנצחי אותו. תלכי מאורגנת ליום ההולדת ותחליטי שאת אוכלת את המנה המותרת שם.אם את מארגנת את המסיבה תארגני אותה איך שמתאים לך בתוכנית ורק העוגה תהיה חריגה ואם לא תבואי אחרי שאכלת ותראי כמה קל יהיה לך.
    בהצלחה!

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות