חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

הי שמי דנה ואני בערך חודש וחצי בתוכנית , אני באה מעבר של הפרעות אכילה וכמו שחששתי גם הפעם נפלתי אחורה , זה התחיל מכך שלא ירדתי שבוע אחד אז אכלתי המון באותו ערב , והמשיך בכך שבמשך ה-5 ימים שעברו מאז לא הצלחתי לחזור לתוכנית ואכלתי כל כך הרבה שאני גם לא יודעת איך לחזור ומה לעשות עם המנות המותרות ואיך למנע שזה לא יקרה שוב , אני כל כך עצובה כי הלך לי נהדר ועכשיו אני פונה לפורום כי קשה לי להביא עצמי לקבוצה או להתחיל שוב , איה האםתוכלי לומר לי מה לעשות בבקשה ?

lee maman
    מנהל בפורום

מתוקה שלי.
    את מרגישה את החיבוק??!!

האם את יכולה להוקיר את עצמך על משהו אחד שכן עשית? (למשל, התגברת על הבושה ופנית לפורום..ויש עוד מלא דברים).

למה את מתבישת לחזור לקבוצה??
    האם הישיבה בבית תעזור לך יותר?
    לכולנו יש נפילות…יש כאלה שהן ארוכות יותר ויש כאלה קצרות, כשאנחנו בתהליך אנחנו למדים לקצר את משך הנפילה למעידה בלבד…וזה תהליך, מתוקה.
    תנסי להתיחס לתוכנית שלנו כאל הזדמנות אחת גדולה שבתוכה יש 6 הזדמנויות ביום (6 ארוחות), כל ארוחה היא הזדמנות לחזור ולתקן…
    כולנו נופלים…
    שחררי את הפחד…ואת החששות…
    ממה את חוששת???
    קומי, סלקי את העצב, הכניסי את הגשם המבורך הזה לחייך…
    וחיזרי הביתה לקבוצה!!! שם הכח!! שם התמיכה!! שם זה המקום היחיד שאף אחד לא שופט אותך, שם כולנו שווים…כולנו נופלים וקמים, לכולנו לא קל, וכולנו יכולים …זה רק עניין של בחירה…
    מה את בוחרת??

מחכים לך בקבוצה, מתוקה

אלמוני
    לא פעיל

דנה יקרה, ליבי איתך. אחרי שנים רבות של דיאטות, ניתוחים, כשלונות ועליה דרמטית במשקל הגעתי לפני כחודשיים וחצי לקבוצה חדורת אמונה עצמית וזה החשוב מכל. הקבוצה תלטף הקבוצה תעודד הקבוצה תמריץ אך רק את יכולה להחליט ! קבלי החלטה שזה מה שאת רוצה, הפסיקי לחשוב מה היה ומה יהיה, נסי להנות מן ההווה, המתיני בסבלנות ותרדי במשקל אני מבטיחה לך. גם אם את נופלת, קומי ! דמייני עצמך חוצה כביש ומלא מכוניות מסביב, נפלת, לא תקומי מיד ? לא תעמדי במקום בטוח ? וודאי שלא תשארי שכובה על הכביש. תציבי לעצמך יעד קל להשגה אפילו אם הדרך ארוכה, את תצליחי . אני הגעתי לקבוצה עם עודף משקל של לפחות 50 ק”ג, השלתי כבר למעלה מ-10 הצבתי לי יעדים קטנים ברי השגה וכל פעם אני עולה מדרגה, אין מועקה אין נפילות ויש הרבה אמונה. שיהיה לך בהצלחה.

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות