חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #146613
    אלמוני
    לא פעיל

    אני יודעת שלא בודקים מתכונים, אבל ממש הסתבכתי עם המחשבון,
    הייתי שמחה בבקשה לעזרה והכוונה, בערך, בנוגע לפשטידה שמורכבת מ:
    גבינת טובורוג 250 גרם 5%, כרובית, 2 כפות קורנפלור, 2 ביצים, מלח ופלפל.
    זהו.
    מישהו יכול בערך לעזור ולהגיד לי בבקשה מה בערך ההשערה וכמה מותר לי לאכול מהפשטידה הזו? :סחרחורת:
    והאם זה מכסה לי ארוחת ערב?
    תודה רבה רבה מראש!! :אוהב:

    #146614
    אלמוני
    לא פעיל

    לא מכירה את הגבינה ולכן קצת קשה לי לעזור. אמנם היא גבינה 5 אחוז שומן, השאלה היא אם זה גבינה קשה כמו בולגרית או גבינה למריחה..

    #146615
    אלמוני
    לא פעיל

    בואי נראה
    250 גרם גבינת טבורוג = 302.5 קל'
    2 ביצים = 160 קל'
    2 כפות קורנפלור = 80 קל'
    הבעייתיות פה זה הקורנפלור כי זה רק מנת פחמימה אחת שמתחלקת ל4. אז או שתוסיפי עוד 3 מנות פחמימה + 4 מנות שומן לפשטידה ואז זה יתחלק טוב או שתאכלי רבע ממנה כמנת חלבון וחצי לארוחת הערב ותוסיפי מנת פחמימה + שומן

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות