אני יודעת שלא בודקים מתכונים, אבל ממש הסתבכתי עם המחשבון,
הייתי שמחה בבקשה לעזרה והכוונה, בערך, בנוגע לפשטידה שמורכבת מ:
גבינת טובורוג 250 גרם 5%, כרובית, 2 כפות קורנפלור, 2 ביצים, מלח ופלפל.
זהו.
מישהו יכול בערך לעזור ולהגיד לי בבקשה מה בערך ההשערה וכמה מותר לי לאכול מהפשטידה הזו? :סחרחורת:
והאם זה מכסה לי ארוחת ערב?
תודה רבה רבה מראש!! :אוהב:
בואי נראה
250 גרם גבינת טבורוג = 302.5 קל'
2 ביצים = 160 קל'
2 כפות קורנפלור = 80 קל'
הבעייתיות פה זה הקורנפלור כי זה רק מנת פחמימה אחת שמתחלקת ל4. אז או שתוסיפי עוד 3 מנות פחמימה + 4 מנות שומן לפשטידה ואז זה יתחלק טוב או שתאכלי רבע ממנה כמנת חלבון וחצי לארוחת הערב ותוסיפי מנת פחמימה + שומן