חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אני בת 16 וחצי ואמרו לי שאני לא יכולה לעשות את הדיאטה כי אני במשקל תקין ואתם לא מקבלים אנשים שהBMI שלהם תקין, אבל מה עם כל אלה שיש להם את ה3 קילו להוריד וזהו?
    ניסיתי המון דיאטות ושום דבר לא עובד. יש אפשרות לעשות את הדיאטה והתפריטים לבד בבית? כי לפי מה שהבנתי אתם לא מקבלים אותי כי אלה החוקים של החברה, לא כי זה ייפגע לי בבריאות או יגרום לי להשמין.
    אני ממש לא יודעת מה לעשות, בבקשה תענו
    תודה רבה 🙂

אלמוני
    לא פעיל

בשביל 3 קילו?? בכלל לא הייתי מתחילה את התכנית הזאת. לא כי אני חושבת שהיא לא טובה, התכנית הזאת מעולה אבל היא משנה את כל הרגלי האכילה שלך בצורה דרסטית, את לא ממש חופשיה לאכול מה שבא או מתי שבא ואיך שבא, הכל מאוד מאוד מדוד ומחושב כל הזמן. אז בשביל 2-3 ק”ג לא צריך ללכת כל כך רחוק. אורח החיים הזה, לדעתי, מתאים לאנשים שהיו והנם בעלי עודף משקל גבוה שצריכים את ההכוונה הזו ושיגידו להם אחד לאחד מה צריך לאכול
    אני אתן לך אותי לדוגמה. הייתי רחוקה 5 ק”ג בלבד מלהיות 100 ק”ג, הייתה חסרה לי מאוד מודעות ושמישהו ממש יגיד לי מה אני צריכה לאכול וכמה. בדרך אחרת זה לא היה עובד בשבילי. אני 28.2 ק”ג פחות היום (לא הכל אצל חלי אבל הרוב)
    אבל אחת כמוך, שלא זקוקה לשינוי דרסטי, תלכי לדיאטנית, היא תגיד לך מה מומלץ ומה פחות, אולי להוסיף עוד פעילות גופנית ומאמינה שהכל יהיה בסדר :שמח1:
    אם בכל זאת את מתעקשת לעשות את התכנית אז אני חושבת שיש תפריט נוער שונה ואני פחות מתמצאת בו
    בהצלחה!

אלמוני
    לא פעיל

גם אותי לא היו מקבלים בחלי ממן בגלל משקל נמוך יחסית וגם אני מתעקשת לרדת עוד 3 קילו.

בניתי לי תוכנית אכילה של כל הדברים שאני אוהבת (מינוס מה שלא בריא) ואני דבקה בה. לאט לאט , דרך ניסוי ותהייה (או ניסוי וטעייה) אני למדתי כמה קלוריות אני יכולה לאכול ועדיין לרדת במשקל. נצמדת לתפריט הזה עם שינויים קלים בסופי השבוע.

את יכולה לעשות רשימה של כל מה שאת אוכלת ביום ולרשום ליד כל דבר כמויות וכמה קלוריות. בתור התחלה תבדקי כמה קלוריות בכלל את אוכלת. אם זה יותר מדי תבדקי על מה את לא תוותרי (כי טעים לך או כי משביע אותך או כי בריא לך) ולהתחיל לבנות לעצמך תפריט.

אם תצטרכי עזרה עם החישובים אני פה :מאושר:

אלמוני
    לא פעיל

קודם כל, בשביל 2-3 קילו זה ממש טרחה להתחיל את התכנית.
    דבר שני, אם תרדי את ה-2-3 קילו שאת רוצה להוריד, ותחזרי לאכול כרגיל, את תעלי אותם חזרה.
    דבר שלישי, ובאמת אני אומרת מכל הלב – לא רואים על בנאדם 2-3 קילו, זה משהו שנמצא אצלנו בראש בעיקר.

דבר אחרון, זה פעם ראשונה שאני אומרת למישהו אל תעשה חלי ממן… ולא כי אני לא מאמינה בדיאטה הזו, אלא בגלל שנראה לי שזה לא הפתרון במקרה שלך. ונכון שאנחנו לא מכירות אותך ויודעות איך את נראית וזה מתבסס רק על מספר נתונים יבשים שנתת, עדיין אני מאמינה שאת צריכה לחשוב על פתרון אחר. ספורט, תזונה יותר מאוזנת ואולי באמת הימנעות ממאכלים מסוימים.

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות