האם עוף בתנור ללא עור ברוטב חמוץ מתוק של קנור זה בסדר קצת שאלה מטופשת אבל עשיתי לארוחת הערב והאם אני יכולה לאכול בגלל הרוטב? לא שמתי הרבה מרחתי את העוף בשכבה לא נדיבה כמו שנהגתי בעבר?
גם אני משתמשת לפעמים ברטבים של קנור ומורחת בשפיות את חלקי העוף.
מה שאני מקפידה זה להוריד את העור לפני האפיה, אח”כ אופה את חתיכות העוף ללא הרוטב, כי הן מפרישות הרבה שומנים, שופכת את כל השומן שנאגר בתבנית ורק אח”כ מורחת את העוף ברוטב.
ככה העוף יוצא כמעט בלי שומן.
בתאבון.
שירי.