האם 100 גרם (ללא עצמות) מתוך עוף בגריל שלם נחשב למנת חלבון בשר? כי בתחליפי חלבון בשר כתוב שמותר 1/4 עוף שלם, וה100 גרם שאני מדדתי היו הרבה הרבה פחות מרבע עוף!
לא מתכוונים שתקחי עוף בשלמותו ותאכלי רבע ממנו. רבע עוף מדובר על פולקע (הרגל) ועל הירך (המשולש).
100 גרם זה חזה עוף, או עוף טחון.
כשאת אוכלת “רבע עוף” (המשולש+רגל) את לא צריכה לשקול אותו.
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.
*שם מלא
אימייל
*טלפון
נושא הפנייהתמיכה טכניתשירות לקוחותלמידע והצטרפותלרכישה בחנות המוצרים שלי
אני מאשר/ת קבלת דיוור, מבצעים ומידע שיווקי ופרסומי מחלי ממן מדיניות פרטיות משתמשים
מחכה לשמוע ממך