למי שמעיר את ממרח העשבים שלי .
קניתי ק”ג שום טרי המכיל גם את העלים והגבעולים.
עם העלים הכמתי ממרח מעולה.
טחנתי את העלים במעבד מזון ,הוספתי מלח,כף חרדל ,פלפל אדום,מיץ אשכולית אדומה ,מעט קארי,עשרה אגוזים.
מדהים
טוב להוספה למרק,למרוח עוף ,להוסי, יוגורט לרוטב ירקות מבושלים.
משה
אני משתמשת בממרח שיוצא כמו פסטו. כפית כמנת שומן. או כבסיס לתבשיל בטיגון בצל.
טעים ובריא מאוד, ניתן גם להכין כמות גדולה ולהקפיא, מכיוון שאין את זה כל השנה.