האם זה גם ניתן לאכול חינם?
סלט ירקות חם עם פטריות מוקפצות
חומרים:
חסה
עגבניות שרי
גזר
מלפפון
בצל ירוק
פטריות שמפיניון
2 שיני שום
לרוטב:
1 כפית חרדל
1/4 כוס מים
1 שקית ממתיק
מיץ לימון
פלפל שחור
מלח
אופן ההכנה:
שוטפים היטב את החסה ומייבשים אותה. חותכים את החסה לרצועות רחבות. מגרדים את הגזר על בפומפייה דקה מאוד ומוסיפים לסלט. חותכים את המלפפון לאורכו, מרוקנים את תוכנו המימי עם כפית וחותכים לרצועות דקות. מוסיפים עגבניות שרי שלמות או חצויות ובצל ירוק.
מערבבים היטב את חומרי הרוטב ולפני ההגשה מתבלים בו את הסלט. לפני ההגשה, מקפיצים במחבת חמה פטריות בתרסיס שמן עם שום כתוש.
מגישים את הפטריות על הסלט.
תודה