חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #196378
    אלמוני
    לא פעיל

    ניסיתי, לראשונה, את עוגת השוקולד שפורסמה פה בפורום זה מכבר ומשום מה, היא יצאה לי די “צמיגית”.
    יש בי התחושה שזה קרה בגלל שאולי אפיתי אותה על חום גבוה מדי.
    עפ”י המתכון שפורסם פה, יש לאפות אותה על חום בינוני ל 30 דקות.
    סליחה על הבורות אבל, מה זה “בינוני”?
    אצלי בתנור, חום אפיה סטנדרטית הוא 225 מעלות (התנור מתכוונן אוטומטית בכל פעם שאני מדליקה אותו ומתכוונת לאפות בו).
    אודה לעצתכם/ן.. :מאושר:

    #196380
    אלמוני
    לא פעיל

    אני אופה אותה ב 180 מעלות והיא טופחת טוב אבל יש לה מרקם קצת פשטידתי אני חושבת שזה אמור לצאת ככה כיוון שהיא מכילה די הרבה נוזלים ואין בה טיפה שמן אז זה בסדר כל עוד היא אפויה מספיק יש לה טעם נהדר והיא אחלה עוגה. תנסי עוד פעם לאפות אותה על 180

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות