ניסיתי, לראשונה, את עוגת השוקולד שפורסמה פה בפורום זה מכבר ומשום מה, היא יצאה לי די “צמיגית”.
יש בי התחושה שזה קרה בגלל שאולי אפיתי אותה על חום גבוה מדי.
עפ”י המתכון שפורסם פה, יש לאפות אותה על חום בינוני ל 30 דקות.
סליחה על הבורות אבל, מה זה “בינוני”?
אצלי בתנור, חום אפיה סטנדרטית הוא 225 מעלות (התנור מתכוונן אוטומטית בכל פעם שאני מדליקה אותו ומתכוונת לאפות בו).
אודה לעצתכם/ן.. :מאושר:
אני אופה אותה ב 180 מעלות והיא טופחת טוב אבל יש לה מרקם קצת פשטידתי אני חושבת שזה אמור לצאת ככה כיוון שהיא מכילה די הרבה נוזלים ואין בה טיפה שמן אז זה בסדר כל עוד היא אפויה מספיק יש לה טעם נהדר והיא אחלה עוגה. תנסי עוד פעם לאפות אותה על 180
אנו עושים שימוש בקובצי Cookies לצורך תפעול תקין, שיפור חוויית המשתמש, ניתוחים סטטיסטיים והתאמת תכנים ושיווק.
המשך השימוש באתר מהווה הסכמה לשימוש ב-Cookies.
למידע נוסף: מדיניות הפרטיות