מתכונים – חלי ממן 5
מרכיבים :
500 גרם גבינה לבנה 5% (2 גביעים)
1 אינסטנט פודינג וניל
1/4 כוס חלב 1%
2 עלי פילו
2 כפות אבקת סוכר
אופן הכנה :
1. לוקחים את עלי הפילו, מורחים בין שני העלים מעט חלב, מקפלים לשניים (נוצרו 4 שכבות של פילו) וקורצים 8 עיגולים.
2. אופים את עלי הפילו בתנור שחומם מראש לחום בינוני מס' דקות – עד להזהבה. מוציאים מהתנור ומצננים במשך מס' דקות.
3. מקציפים את הקרם בקערה: גבינה, אינסטנט פודינג וחלב מס דקות עד שהקרם יציב.
4. מניחים על 4 עיגולי פילו כף מהקרם, סוגרים עם עיגול פילו נוסף מעל.
5. מפזרים מעל אבקת סוכר ומגישים.
4 מנות, כל מנה (2 יחידות) = ארוחת בוקר
(מנת פחמימה + מנת חלבון גבינה)