חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 1 תגובות (מתוך 1 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #209986
    אלמוני
    לא פעיל

    הכנתי עוגה שידרוג של עוגת הביסקוויטם וגבינה מן האתר 12 מנות כל מנת תחליף לא.בוקר
    לבסיס:
    100 גר ביסקווטים פתי בר שוקולד או וניל (כ-14 יחידות)
    חלבון מביצה אחת
    כפית נס קפה- לא חובה
    2-3 כפות מים
    למלית-
    500 גר' גבינה 5% – אני השתמשתי במחצית הכמות בגבינה לבנה ומחצית ריקוטה עיזים
    5 כפות אינסטנט פודינג וניל לא גדושות
    3 כפות סוכר
    0.5 כוס מים
    כפית ג'לטין
    3 חלבונים

    לציפוי- 100 גר' ביסקווטים טחונים לפירורים (ניתן אף להקטין את הכמות ל80 גר')
    אופן ההכנה-
    להכנת הבסיס:
    לחמם תנור ל180 מעלות
    לערבב את חומרי הבסיס היטב ולהדק לתבנית מס' 24
    לאפות כ-7 דק' או עד שמזהיב ומתייצב.
    להכנת המלית-
    להשרות את כפית הג'לטין ב3 כפיות מים והלניח לספיחה כ-10 דק.
    בינתיים להרתיח רבע כוס מים ואת הסוכר בקלחת עד קבלת סירופ סמיך משך הבישול כ10 דק' להיזהר שלא ישרף ועל כן יש לערבב מדי פעם ולהשגיח על הסירופ.(ז
    כשהסירופ כמע מוכן קרי התערובת די סמיכה להתחיל להקציף חלבונים ניתן לנהוסיף קורט מלח לאחר שהקצף מתחיל לעלות להוסיף את הסירופ החם בהדרגה ובאיטיות ולהקציף עד אשר התערובת מתקררת והחלבונים תפוחים ויציבים, (אגב דבר זהו מרנג איטלקי )
    לערבב את הגבינות עם האינסטנט ולקפל את תערובת החלבונים אל הגבינות
    לשטח את המלית על הבסיס שכבר הספיק להתקרר ומעל לפזר את פירורי הביסקוויטים

    תהנו היא מעולה, מעט התעסקות אך בהחלט שווה את זה וכן זאת דרך נחמדה לגוון במסגרת המותר

מוצגות 1 תגובות (מתוך 1 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות