אני מעוניינת להכין אותה אבל חוששת קצת מהביצים החיות. מה דעתכם? ובנוסף- כתוב שצריך להמיס את הגלטין עם ממתיק מלאכותי אבל לא מצוין במרכיבים ממתיק כלשהו פרט ל2 כפות סוכר שמקציפים עם החלבונים
לא הכנתי את העוגה אף פעם, אבל כנראה שכדי שלג'לטין יהיה טעם מתוק צריך להוסיף 2-3 שקיות ממתיק מלאכותי. לגבי הביצים החיות – בפועל זה באמת קצת מפחיד…
אישית אני מעדיף עוגת גבינה אפויה או את עוגת הגבינה והביסקוויטים 🙂
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.
*שם מלא
אימייל
*טלפון
נושא הפנייהתמיכה טכניתשירות לקוחותלמידע והצטרפותלרכישה בחנות המוצרים שלי
אני מאשר/ת קבלת דיוור, מבצעים ומידע שיווקי ופרסומי מחלי ממן מדיניות פרטיות משתמשים
מחכה לשמוע ממך