חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #102686
    אלמוני
    לא פעיל

    אז הכנתי אותה פעם ראשונה לשבועות.. עם פתי בר בטעם שוקולד.. ויצא מאוד לא יציב, כשחתכתי נמרחה..
    לא הרטבתי את הפתי בר בחלב, שמתי במקרר חצי שעה לפני שהרכבתי אותה וגם שמתי במקרר כמה שעות לפני שהוצאתי אותה בערב..
    לא יודעת משהו באינסטנט פודינג לא התייצב.. אולי אני עושה משהו לא טוב..
    עצות?

    #102689
    אלמוני
    לא פעיל

    לדעתי החלב 1 אחוז לא מתייצב בשילוב עם הפודינג אינסטנט.. עם חלב 3 אחוז תוך 3 דק הקצפת ממש יציבה..אז נכון היא יוצאת לגמרי רכה, אבל מספקת את הצורך לעוגה מתוקה ליד קפה

    #102690
    אלמוני
    לא פעיל

    כשאני מכינה עוגה אני מערבבת את אבקת הפודינג רק עם כוס חלב אחת 3%
    כי הגבינה הלבנה די נוזלית

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות