אז הכנתי אותה פעם ראשונה לשבועות.. עם פתי בר בטעם שוקולד.. ויצא מאוד לא יציב, כשחתכתי נמרחה..
לא הרטבתי את הפתי בר בחלב, שמתי במקרר חצי שעה לפני שהרכבתי אותה וגם שמתי במקרר כמה שעות לפני שהוצאתי אותה בערב..
לא יודעת משהו באינסטנט פודינג לא התייצב.. אולי אני עושה משהו לא טוב..
עצות?
לדעתי החלב 1 אחוז לא מתייצב בשילוב עם הפודינג אינסטנט.. עם חלב 3 אחוז תוך 3 דק הקצפת ממש יציבה..אז נכון היא יוצאת לגמרי רכה, אבל מספקת את הצורך לעוגה מתוקה ליד קפה