1.האם ניתן להחליף את הפודינג וניל לפודינג בטעם אחר לדוגמא שוקולד..ריבת חלב? האם זה ישנה את הערכים של כל מנה?
2. אם אני רוצה להכין את בלילה הגבינה לפי המתכון ולחלק אותה ל 12 מנות חלבון כפי שרשום המתכון ללא תוספת הפתי בר…האם זה בסדר לאכול מנה אחת של החלבון הגבינה בכל פעם שמופיעה לי בתפריט חלבון גבינה? הרי יש בזה את הפודינג… חשוב לציין שאני מכינה את בלילת הגבינה ללא סוכר אלא עם סוכרזית בלבד..
1. את יכולה להחליף בטעם אחר. בשביל להיות on the safe side תסתכלי על הקלוריות לראות שהערכים הקלוריים לא מאוד שונים מהוניל.
2. את יכולה להכין רק את הבלילה ולאכול כחלבון גבינה. אבל, לא כל היום אלא רק פעם אחת ביום. גם כשאת לא משתמשת בסוכר, הפודינג הוא לא חינמי (ואגב, בו גם יש סוכר).