חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #143301
    אלמוני
    לא פעיל

    רק משהו להבין, באמת זה יכול לשמש לארוחת בוקר? מעניין 🙂
    ועוד דבר, לגבי ההכנה. לא שמים את כל המצרכים פשוט במיקסר חוץ מהביסקוויטים? כי לא הבנתי מה זה לערבב את הפודינג עם 2 כוסות חלב עד שנהיה סמיך ואז להוסיף את כל השאר..
    אפשר כבר הכל במיקסר?

    #143302
    אלמוני
    לא פעיל

    :מאושר:

    #143303
    אלמוני
    לא פעיל

    לא במיקסר! זה לא יעבוד ולא יתייצב בחיים.

    תעשי כזה דבר (אני עושה חצי כמות, אז מה שאני כותבת תכפילי ב-2)

    כוס חלב + חצי חבילת פודינג וניל – לערבב עם כף/מזלג שלא יהיו גושים. לתת לזה לעמוד משהו כמו רבע שעה עד שאת נוגעת בקערה וזה זז ממש קצת כמו ג'לי (או פודינג :לשון: ).

    תוסיפי את הסוכר וחבילת גבינה לבנה 250 גרם ותערבבי היטב. שימי במקרר לפרק זמן של כחצי שעה עד שזה גם יתייצב ואז תסדרי בתבנית את הביסקוויטים עם הגבינה ב-2 שכבות.

    כמובן שאת יכולה לזרוק הכל למיקסר ולעדכן איך יצא. אבל אני לא יכולה להגיד שאני מאמינה שזה יצא יותר מבלילה לבנה.

    בתאבון!

    #143304
    אלמוני
    לא פעיל

    את הפודינג עם החלב הקצפתי עם מיקסר ידני. שמתי במקרר לאיזה שעה.
    אחרי שעה, שזה כבר היה ממש סמיך ויציב הוספתי את שאר המצרכים וערבבתי עם כף.
    את הביסקויטים טבלתי ממש בקצרה בחלב וסידרתי שכבה אחת בתבנית, יצקתי חצי מהקרם, עוד שכבה של בסקויטים – עוד שכבה של הקרם.

    לדעתי אפשר לוותר על הטבילה של הבסקויטים בחלב כי באמת הם מאד מאד מתרככים מהקרם. אבל הרעיון של הנס קפה קוסם לי. אולי בפעם הבאה…

    קחי בחשבון שזו עוגה מעולה! קשה לחכות לארוחת הבוקר כל פעם… :לשון:
    אני אישית מעבירה אותה לארוחת 16:00 עם הקפה. בבוקר אוכלת חטיף אנרגיה עם פרי במקום.

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות