לא במיקסר! זה לא יעבוד ולא יתייצב בחיים.
תעשי כזה דבר (אני עושה חצי כמות, אז מה שאני כותבת תכפילי ב-2)
כוס חלב + חצי חבילת פודינג וניל – לערבב עם כף/מזלג שלא יהיו גושים. לתת לזה לעמוד משהו כמו רבע שעה עד שאת נוגעת בקערה וזה זז ממש קצת כמו ג'לי (או פודינג :לשון: ).
תוסיפי את הסוכר וחבילת גבינה לבנה 250 גרם ותערבבי היטב. שימי במקרר לפרק זמן של כחצי שעה עד שזה גם יתייצב ואז תסדרי בתבנית את הביסקוויטים עם הגבינה ב-2 שכבות.
כמובן שאת יכולה לזרוק הכל למיקסר ולעדכן איך יצא. אבל אני לא יכולה להגיד שאני מאמינה שזה יצא יותר מבלילה לבנה.
בתאבון!