חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 1 תגובות (מתוך 1 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #170219
    אלמוני
    לא פעיל

    רשמתי את השאלה הזו בפורום מתכונים, אבל אולי היא יותר מתאימה לפורום הזה: מבקשת לבדוק האם ואיך מחשבים מנת חלבון מהעוגה הזו:

    מצרכים:
    5 ביצים (חלבונים בלבד)
    1,500 גרם גבינה לבנה 5% (6 קופסאות של 250 גרם)
    1 שקית סוכר וניל
    16 שקיות סוכרלוז (ממתיק על בסיס סוכרלוז) או שווה ערך בנוזל על בסיס סוכרלוז
    1/2 1 ג'לטין טהור
    גרידה מלימון שלם + 2 כפיות מיץ מלימון טבעי
    ספריי שמן לשימון התבנית

    אופן ההכנה:
    – מקציפים 5 חלבונים לכדי קצף חזק (לבדיקה: היפכו את קערת ההקצפה ותראו האם הקצף גולש או נשאר יציב במקומו), מוסיפים את הסוכרלוז וסוכר הווניל, מוסיפים את גרידת הלימון + 2 כפיות לימון, מורידים מעט את מהירות המיקסר ומוסיפים את אבקת הג'לטין. מערבבים היטב עד ליצירת מרקם אחיד
    – משמנים בספריי תבנית עגולה קפיצית (קרמית או מטפלון)
    – מכניסים לתנור ל – 180 מעלות, ל -40 דקות (ללא טורבו)
    – על העוגה להישאר לבנה
    – מצננים ואוכלים.

    תודה ואם זה מוצלח אולי יהיה אפשר להוסיף את המתכון לרשימת המתכונים!

מוצגות 1 תגובות (מתוך 1 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות