חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #122693
    אלמוני
    לא פעיל

    היי לכולם… הייתי רוצה לקבל קצת טיפים לגבי העוגה הזו של חלי.. זה סופ”ש שני רצוף שאני עושה אותה ומשום מה תמיד יוצאת לי רטובה מידי ורכה ומתפרקת לי כשאני מוציאה לצלחת.. האמת שאני מרטיבה את הביסקוויטים בקצת מים עם נס קפה ואני עושה רק 2 שכבות שבינהם כללל הקרם ביחד וככה רואים ביסקוויטים מעל. כי יותר קל לי לחתוך ככה למנה אחת כל פעם. יש למישהו טיפים איך להכין שתצא טוב יותר? עדיין העוגה הזו טעימה בטירוף… אבל טיפים מישהו?? תודה :מאושר:

    #122694
    אלמוני
    לא פעיל

    אני שמה חלב 1% כמו שכתוב במתכון ובפעמים שאני מרטיבה אותם יותר מידי זה גם מתפורר לי כמו אצלך. הביסקוויטים צריכים להשאר קשים. במילא הגבינה מרטיבה אותם. לדעתי זו הנקודה שעושה את ההבדל.

    #122695
    אלמוני
    לא פעיל

    אני שמה חלב 1% כמו שכתוב במץכון ובפעמים שאני מרטיבנ אותם יותר מידי זה גם מתפורר לי כמו אצלך. הביסקוויטים צריכים להשאר קשים. במילא הגבינה מרטיבה אותם. לדעתי זו הנקודה שעושה את ההבדל.

    #122696
    אלמוני
    לא פעיל

    לא להרטיב בכלל את הביסקוויטים.
    יכול להיות שביום הראשון יהיה טיפה יותר קשה לחתוך אותה, אבל החל מהיום השני זה יהיה מספיק רך .

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות