היי לכולם… הייתי רוצה לקבל קצת טיפים לגבי העוגה הזו של חלי.. זה סופ”ש שני רצוף שאני עושה אותה ומשום מה תמיד יוצאת לי רטובה מידי ורכה ומתפרקת לי כשאני מוציאה לצלחת.. האמת שאני מרטיבה את הביסקוויטים בקצת מים עם נס קפה ואני עושה רק 2 שכבות שבינהם כללל הקרם ביחד וככה רואים ביסקוויטים מעל. כי יותר קל לי לחתוך ככה למנה אחת כל פעם. יש למישהו טיפים איך להכין שתצא טוב יותר? עדיין העוגה הזו טעימה בטירוף… אבל טיפים מישהו?? תודה :מאושר:
אני שמה חלב 1% כמו שכתוב במתכון ובפעמים שאני מרטיבה אותם יותר מידי זה גם מתפורר לי כמו אצלך. הביסקוויטים צריכים להשאר קשים. במילא הגבינה מרטיבה אותם. לדעתי זו הנקודה שעושה את ההבדל.
אני שמה חלב 1% כמו שכתוב במץכון ובפעמים שאני מרטיבנ אותם יותר מידי זה גם מתפורר לי כמו אצלך. הביסקוויטים צריכים להשאר קשים. במילא הגבינה מרטיבה אותם. לדעתי זו הנקודה שעושה את ההבדל.