חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #129304
    אלמוני
    לא פעיל

    מי שהכינה את העוגה, מרגישים את הטעם לוואי של הממתיקים? יש אופציה להכין בלי הממתיקים?

    #129305
    אלמוני
    לא פעיל

    אני חייבת לציין אחרי שקלטתי את זמן האפיה העוגה יוצאת מעולה
    תשתמשי בסוכר שנקרא כמו סוכר בצבע חום מעולה לא מרגישים דבר תוסיפי 5 שקיות

    #129306
    אלמוני
    לא פעיל

    קודם כל זו העוגה הכי טעימה לדעתי מכל המתכונים האפשריים של חלי!
    דבר שני, כן- תעשי בדיוק מה שרשום במתכון!! אני מוסיפה גרידת תפוז גם..
    לדעתי חייב ממתיקים אחרת זה לא טעים.. ולא מרגישים בכלל (אני מכינה עם סוכרזית סטיביה)
    עוד דבר, כדי שהעוגה תישאר יציבה תשימי תבנית מלאה במים בתחתית התנור וגם! תקחי מגבת רטובה ותעטפי את התבנית עם העוגה (לא קורה למגבת כלום, מניסיון)
    אחרי ה10 דקות על 200 ועוד 50 דקות על 180 (או משהו כזה) תכבי ת התנור ותשאירי את העוגה בפנים! לפחות עוד 10 דקות.. אם לא לחוץ לך אז אפשר גם יותר..
    העוגה יוצאת גבוהה יצא! ושווה!
    חוץ מזה, היא גם לא מתקלקלת כל כך מהר.. היא מחזיקה לי שבוע+.. תסכימי למשפחה קצת.. איזה חתיכה או שנים והיא תיגמר.
    היא הולכת ממש טוב עם תותים!

    תהני!!

    #222957
    אלמוני
    לא פעיל

    עשיתי את העוגה כבר כמה פעמים יוצאת לי מעולה גבוהה וטעימה- ועם כפית סילאן למעלה זה ליגה!
    אני עושה את המתכון בדיוק כפי שהוא, ושמה מתחת לעוגה בתנור תבנית אלומניום עם מים רותחים.
    אופה 13 דק 220 מעלות, ועוד 40 דק ב 180 מעלות, לאחר מכן מכבה את התנור ולא מוציאה את העוגה אלא רק אחרי שהתנור התקרר.
    תקפידי להשתמש בגבינה 3% ככה היא לא תצא דחוסה מידי.
    אני אופה את העוגה בשני אינגליש קייק מרופדים בנייר אפייה, לאחר שהעוגה מתקררת אני מוציאה את הנייר ומחלקת כל עוגה ל 5 מנות – סה”כ 10

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות