קודם כל זו העוגה הכי טעימה לדעתי מכל המתכונים האפשריים של חלי!
דבר שני, כן- תעשי בדיוק מה שרשום במתכון!! אני מוסיפה גרידת תפוז גם..
לדעתי חייב ממתיקים אחרת זה לא טעים.. ולא מרגישים בכלל (אני מכינה עם סוכרזית סטיביה)
עוד דבר, כדי שהעוגה תישאר יציבה תשימי תבנית מלאה במים בתחתית התנור וגם! תקחי מגבת רטובה ותעטפי את התבנית עם העוגה (לא קורה למגבת כלום, מניסיון)
אחרי ה10 דקות על 200 ועוד 50 דקות על 180 (או משהו כזה) תכבי ת התנור ותשאירי את העוגה בפנים! לפחות עוד 10 דקות.. אם לא לחוץ לך אז אפשר גם יותר..
העוגה יוצאת גבוהה יצא! ושווה!
חוץ מזה, היא גם לא מתקלקלת כל כך מהר.. היא מחזיקה לי שבוע+.. תסכימי למשפחה קצת.. איזה חתיכה או שנים והיא תיגמר.
היא הולכת ממש טוב עם תותים!
תהני!!