היי, אם אני מכינה את המתכון שמופיע באתר עם גבינה 3% במקום 1/2% זה בסדר? ז”א זה עדיין נחשב מנת חלבון גבינה? :לאמבין: תודה!!!
ההתייחסות לגבינה חצי אחוז בחלבון גבינה הוא 3 כפות לעומת 2 כפות ב 3-5 אחוז כך גם בעוגה… אם במתכון רשום 1/2 אל תשני אם את לא רוצה להפחית בכמות
על פי החישוב באתר שימוש בגבינה 3% או 5% בהחלט אפשרי במידה והחלוקה תהא ל15 חתיכות ואז כל פרוסה =80 קל”ל=מנת חלבון בהצלחה
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.
*שם מלא
אימייל
*טלפון
נושא הפנייהתמיכה טכניתשירות לקוחותלמידע והצטרפותלרכישה בחנות המוצרים שלי
אני מאשר/ת קבלת דיוור, מבצעים ומידע שיווקי ופרסומי מחלי ממן מדיניות פרטיות משתמשים
מחכה לשמוע ממך