חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #189139
    אלמוני
    לא פעיל

    היי בנות
    אני מאוד מאוד אוהבת את עוגת הגבינה האפויה של חלי אך משום מה בעת האפיה היא מתנפחת מאוד מאוד ,נוצר בקע שדומה לשבר הסורי אפריקני ואח”כ היא צונחת. השארתי אותה בתנור החם עד שתצטנן, אפיתי בהתאם להוראות מישהי יכולה לעזור??? :עצוב:

    #189140
    אלמוני
    לא פעיל

    מישהי???

    #189141
    אלמוני
    לא פעיל

    היי מיי,
    אני אופה את העוגה בתבנית עגולה בקוטר 24.
    לפני שאני מכניסה את העוגה לתנור, אני מחממת את התנור בחום 200 ומכניסה תבנית אפיה (של התנור) מלאה במים.
    כשהמים בתבנית חמים אני מניחה בתוך את התבנית עם המלית.
    מה שמאוד חשוב זה שמהרגע שאת מכבה את התנור, לא לפתוח את דלת התנור למשך שעתיים לפחות – העוגה יוצאת גבוהה וטעימה :מאושר:

    #189142
    אלמוני
    לא פעיל

    האמצע שמה את הרשת עם התבנית של העוגה ובתחתית של התנור עוד תבנית (גדולה יותר מזו של העוגה )עם המיים.
    שמה את התנור ל 180 ועופה כ50 דקות.
    חשוב באמת לא לפתוח את התנור בתום האפיה ולא להוציא את העוגה כשעתיים אחרי.
    היא עולןה יפה ולא נופלת באמצע.
    אפשר למרוח מעל כפית של ריב לייט בטעם אוכמניות – יוצא מאוד מאוד טעים.

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות