היי בנות
אני מאוד מאוד אוהבת את עוגת הגבינה האפויה של חלי אך משום מה בעת האפיה היא מתנפחת מאוד מאוד ,נוצר בקע שדומה לשבר הסורי אפריקני ואח”כ היא צונחת. השארתי אותה בתנור החם עד שתצטנן, אפיתי בהתאם להוראות מישהי יכולה לעזור??? :עצוב:
היי מיי,
אני אופה את העוגה בתבנית עגולה בקוטר 24.
לפני שאני מכניסה את העוגה לתנור, אני מחממת את התנור בחום 200 ומכניסה תבנית אפיה (של התנור) מלאה במים.
כשהמים בתבנית חמים אני מניחה בתוך את התבנית עם המלית.
מה שמאוד חשוב זה שמהרגע שאת מכבה את התנור, לא לפתוח את דלת התנור למשך שעתיים לפחות – העוגה יוצאת גבוהה וטעימה :מאושר:
האמצע שמה את הרשת עם התבנית של העוגה ובתחתית של התנור עוד תבנית (גדולה יותר מזו של העוגה )עם המיים.
שמה את התנור ל 180 ועופה כ50 דקות.
חשוב באמת לא לפתוח את התנור בתום האפיה ולא להוציא את העוגה כשעתיים אחרי.
היא עולןה יפה ולא נופלת באמצע.
אפשר למרוח מעל כפית של ריב לייט בטעם אוכמניות – יוצא מאוד מאוד טעים.