חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #129024
    אלמוני
    לא פעיל

    אתמול אפיתי ויצא פיתה אפויה מלמעלה ולבנה מלמטה.מה טעיתי?
    אשמח לשמוע עצות

    #129025
    אלמוני
    לא פעיל

    ובהירה מלמטה.. אבל! בגלל שזו עוגת גבינה ויש בה מש מעט קמח.. מה שמחזיק אותה זה הביצים.
    לכן את הביצים היה צריך להקציף טוב טוב טוב
    התנור צריך להיות לח תמיד! תבנית עם מים בתחתית התנור+ מגבת לחה מסביב לתבנית היו עושים את העבודה
    לשים דגש על 10 דקות בחום ממש גבוה ואז 50 דקות בחום בינוני
    וטיפ קטן- בתום האפייה, להשאיר את העוגה בפנים עם דלת סגורה לחלוטין עוד 10 דקות (התנור מכובה) ככה היא בטוח לא נופלת..

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות