אני מכינה את העוגה כשבועיים ברצף עם גבינה 5% ואוכלת פעם ביום כמנת חלבון.
באותם שבועיים הירידות שלי מאוד איטיות,האם לדעתכם יש השפעה? היה התכתבות שהעוגה שווה 140 קל' שזה מנת חלבון כפולה.
יש לציין שעשיתי בנוסף קצת קיזוזים מהתפריט.
כשמשנים את המרכיבים במתכון, מן הסתם גם הקלוריות משתנות בהתאם ולדעתי האישית קצת חבל שלא מתייחסים לזה במתכונים בהתאם לשינויים שנעשו בגבינות. יש הרבה הבדל בין גבינה 1/2% לבין גבינה 5%
פרוסה אחת מהעוגה עם גבינה 5% אכן שווה ל140 קלוריות. אם תעשי את העוגה עם גבינה 3% ותחלקי ל16 פרוסות, פרוסה תהיה שווה ל80 קלוריות
וכמו שכפית כתבה, קיזוזים בתפריט אכן משפיעים (בד”כ לרעה- עלייה/משקל תקוע)