הכנתי את עוגת הגבינה האפויה כששמתי מתחת לתבנית , תבנית עם מים רותחים. העוגה יצאה טעימה אך יותר מידי רטובה. מה ניתן לשפר כדי שלהבא העוגה לא תצא כל כך רטובה?
האם לשים את העוגה בזמן האפיה בחלק התחתון של התנור? אני אפיתי אותה במרכז התנור והשכבה העליונה השחירה. מה עושים?
זו עוגה שעיקרה הוא גבינה.. יש מעט מאוד קמח ביחס לגבינה ולכן היא תמיד תהיה רטובה.
כן, לאפות את העוגה בחצי התחתון של התנור ולשים לב על חום התנור (כל תנור מווסת את החום בצורה שונה, יכול להיות ששלך גבוה יותר ממה שכתוב, נגיד כיוונת ל180 והוא בעצת על 200, אז תנסי להנמיך בפעם הבאה ב10 מעלות)