חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #137924
    אלמוני
    לא פעיל

    הכנתי את עוגת הגבינה האפויה כששמתי מתחת לתבנית , תבנית עם מים רותחים. העוגה יצאה טעימה אך יותר מידי רטובה. מה ניתן לשפר כדי שלהבא העוגה לא תצא כל כך רטובה?
    האם לשים את העוגה בזמן האפיה בחלק התחתון של התנור? אני אפיתי אותה במרכז התנור והשכבה העליונה השחירה. מה עושים?

    #137925
    אלמוני
    לא פעיל

    זו עוגה שעיקרה הוא גבינה.. יש מעט מאוד קמח ביחס לגבינה ולכן היא תמיד תהיה רטובה.

    כן, לאפות את העוגה בחצי התחתון של התנור ולשים לב על חום התנור (כל תנור מווסת את החום בצורה שונה, יכול להיות ששלך גבוה יותר ממה שכתוב, נגיד כיוונת ל180 והוא בעצת על 200, אז תנסי להנמיך בפעם הבאה ב10 מעלות)

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות