איה, שלום…
המתכון להלן:
עוגת גבינה וביסקוויטים:
מצרכים:
1 חבילת אינסטנט פודינג וניל
500 גרם גבינה לבנה 5%
3 כפות סוכר
חבילת פתי בר שוקולד
2 כוסות חלב 1%
אופן ההכנה:
מערבבים את אבקת הפודינג עם 2 כוסות חלב ושמים בצד לכמה דקות עד שנהיה סמיך.מוסיפים את הגבינה והסוכר ומערבבים היטב. (מי שאוהב מאוד מתוק ניתן להוסיף ממתיק מלאכותי). ניתן להוסיף תמצית וניל.
בצלחת עם חלב טובלים את הביסקוויטים ומסדרים אותם בתבנית. שופכים על הביסקוויטים חצי מכמות הגבינה, מסדרים שכבת ביסקוויטים נוספת ומעליה את כמות הגבינה הנותרת.שמים במקרר לפחות לשלוש שעות.
12 מנות – כל מנה = תחליף לארוחת הבוקר
שאלותיי הן:
1. אם הוספתי את שתי הכוסות חלב לפודניג, אז להשתמש בעוד חלב ולטבול את הבסקוויטים, משמע עוד חצי כוס/כוס חלב?
2. כאשר הכוונה לשתי כוסות חלב, הכוונה לשתי כוסות פלסטיק? כמה מ”ל יש בכוס?
3. והאם חייבים את הסוכר? אפשר להשתמש במקום ב”כמו סוכר”?
תודה רבה על התשובות…
נ.ב.
היום נשקלתי והייתי בהלם, ירדתי קילו וחצי וסגרתי 4 חודשים בתוכנית 11.900, לא להאמין כמה מכנסיים חדשים מהארון אני לובשת, ממש קשה לי להחליט כול יום מה ללבוש… אילו צרות יש לי…
תודה רבה על התשובות, גילת