ככה אני עשיתי אחרי שיפורים שלי:
3 בננות מעוכות היטב
כוס קמח תופח
כפית סודה לשתייה
2 ביצים
כפית תמצית וניל
קינמון (בנדיבות)
6 שקיות סוכרזית + כפית סוכר (זה לא יוצא מאוד מתוק, אל דאגה)
מעט ברנדי (אני השתמשתי בברנדי אגוזים אבל כל ברנדי שהוא יילך טוב)
ופיזרתי מעל מעט אבקת סוכר (לא חובה)
(הורדתי מלח ומיץ לימון. אפילו הקמצוץ מלח שהוספתי- הרגישו אותו טוב ואני אישית לא אהבתי. ובלימון לא הרגשתי מאוד צורך. אולי במקום זה גרידת לימון או תפוז יילך טוב יותר)
לחלק ל5. יוצאת חתיכה יפה ומכובדת! מומלץ לחמם מעט במיקרו לפני שאוכלים ואם את אוהבת- אפשר לשים מעט דבש מעל וזה בכלל יוצא להיט
אם את אוהבת מאודדד מתוק ועדיין חסרה לך מתיקות בעוגה (לי אישית זה הספיק) אפשר להוסיף לבלילה עצמה 5 כפיות דבש לייט (לא ניסיתי) אבל אז צריך לזכור שכבר אין לך כפית דבש/ריבה חינמית ביום
בתיאבון! :מאושר: