חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #142904
    אלמוני
    לא פעיל

    היי 🙂
    מצאתי כל מיני טיפים שלך לעוגת בננות….
    תוכלי בבקשה לתת לי את המתכון שהצליח לך?
    סופ״ש נפלא

    #142905
    אלמוני
    לא פעיל

    תקשיבי יצא מושלם..
    זה המתכון המקורי.. עם תיקונים
    החומרים:
    3 בננות גדולות, מעוכות היטב
    כוס קמח
    כפית אבקת אפיה
    שתי ביצים
    כפית אבקת סודה לשתיה
    כפית תמצית וניל
    קצת מיץ לימון
    מעט יין אדום מתוק (לפי הטעם)
    רבע כפית מלח (אמרה לא לשים- לא שמתי)
    היא אמרה גם להוסיף קינמון ו6 כפות סוכרזית וכף סוכר (
    אני הוספתי שקית סוכר וניל- זה אותו ערך קלורי)

    #142906
    אלמוני
    לא פעיל

    ככה אני עשיתי אחרי שיפורים שלי:
    3 בננות מעוכות היטב
    כוס קמח תופח
    כפית סודה לשתייה
    2 ביצים
    כפית תמצית וניל
    קינמון (בנדיבות)
    6 שקיות סוכרזית + כפית סוכר (זה לא יוצא מאוד מתוק, אל דאגה)
    מעט ברנדי (אני השתמשתי בברנדי אגוזים אבל כל ברנדי שהוא יילך טוב)
    ופיזרתי מעל מעט אבקת סוכר (לא חובה)
    (הורדתי מלח ומיץ לימון. אפילו הקמצוץ מלח שהוספתי- הרגישו אותו טוב ואני אישית לא אהבתי. ובלימון לא הרגשתי מאוד צורך. אולי במקום זה גרידת לימון או תפוז יילך טוב יותר)

    לחלק ל5. יוצאת חתיכה יפה ומכובדת! מומלץ לחמם מעט במיקרו לפני שאוכלים ואם את אוהבת- אפשר לשים מעט דבש מעל וזה בכלל יוצא להיט
    אם את אוהבת מאודדד מתוק ועדיין חסרה לך מתיקות בעוגה (לי אישית זה הספיק) אפשר להוסיף לבלילה עצמה 5 כפיות דבש לייט (לא ניסיתי) אבל אז צריך לזכור שכבר אין לך כפית דבש/ריבה חינמית ביום
    בתיאבון! :מאושר:

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות