חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #151508
    אלמוני
    לא פעיל

    שאלה לגבי המתכון של העוגת גבינה שמופיע כאן באתר עם הפתיבר וה500 גרם גבינה 5 אחוז
    הכנתי את העוגה ממש כפי שרשום באתר הבעיה היא שאני באה להרים את העוגה כולה מתפרקת והפתיבר פשוט התערבב עם הגבינה מישהו יודע למה ?

    #151509
    אלמוני
    לא פעיל

    צריך לתת לעוגה קצת זמן במקרר שיתקשה טיפה… לא מיד לחתוך אותה

    #151510
    אלמוני
    לא פעיל

    אני עושה את זה ככה:
    מערבבת את האינסטנט עם החלב ומשאירה להתייצבות בערך 10 דקות (אין צורך ביותר מזה)
    מוסיפה את הגבינה, הסוכר, תמצית וניל ומקפלת
    מניחה את הביסקוויטים כמו שהם, בלי לטבול בחלב, רק מטפטפת עליהם כמה טיפות של חלב. מכסה בחצי מהקרם ובשכבה השנייה של הביסקוויטים אני כן טובלת אותם בחלב אבל בדיוק ל2 שניות ומניחה, לאחר מכן שוב מכסה בקרם ונותנת לזה לילה שלם במקרר 🙂

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות