שאלה לגבי המתכון של העוגת גבינה שמופיע כאן באתר עם הפתיבר וה500 גרם גבינה 5 אחוז
הכנתי את העוגה ממש כפי שרשום באתר הבעיה היא שאני באה להרים את העוגה כולה מתפרקת והפתיבר פשוט התערבב עם הגבינה מישהו יודע למה ?
אני עושה את זה ככה:
מערבבת את האינסטנט עם החלב ומשאירה להתייצבות בערך 10 דקות (אין צורך ביותר מזה)
מוסיפה את הגבינה, הסוכר, תמצית וניל ומקפלת
מניחה את הביסקוויטים כמו שהם, בלי לטבול בחלב, רק מטפטפת עליהם כמה טיפות של חלב. מכסה בחצי מהקרם ובשכבה השנייה של הביסקוויטים אני כן טובלת אותם בחלב אבל בדיוק ל2 שניות ומניחה, לאחר מכן שוב מכסה בקרם ונותנת לזה לילה שלם במקרר 🙂